Mikor kaptatok először uh-os képet?
az első alkalommal (6hetesen), már volt szívhang, kaptam képet, azóta is minden UH-án.
Ha magától nem ad a doki, bátran kérj!!!!
nálunk arra is van lehetőség, hogy viszel CD-t és kéred, arra írjon ki képeket ( 60-70 ráfér!). ezt minden alkalommal lehet ám!!!!
lehet dvd-t is kérni, filmet, nálunk az 10.000.-forint.
( ahogy a pénzed engedi, annyiszor kéred). ha csak egyet készíttetsz, azt érdemes a 23-24. hét környékén, mert akkor már "mindene megvan és szép baba formájú" ( ezt nem tudom szebben írni, nekem a 12 hetesen olyan volt a babánk, mint egy kis béka,persze imádtam minden kis porcikáját!!! és gyönyörű volt már akkor is), és 23-24. hetesen még ráfér a képre egyben. a későbbiekben csak részletekben. főként az arcáról lehet gyönyörűséges képeket készíteni, de olyankor érdemes megint vinni a cd-t.
Fontos, hogy amit adnak képeket, hőpapír és évek múltán eltűnik róla a kép, ezért, ha csak papíron kapott képed van,érdemes beszkennelni számítógépbe, hogy évek múlva is lehessen nézegetni.
még egyszer tanácsolom: bátran kérj és minden lehetőséget beszélj meg az orvosoddal. nem szégyen, ha kimutatod, hogy fontos neked, hogy az ici-pici porcikáiról képetek legyen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!