Tgyást az igényléstől számítva mikor kaptátok meg először?
Figyelt kérdés
Én tegnap voltam az oep-nél, adtam le személyesen a papírokat. Azt mondták, hogy 30 nap az elbírálási határidő és visszamenőleg fizetnek. Azért jó lenne ha hamarabb megkapnám... :)
Március elején szültem. Elképzelhető, hogy a március-áprilisit egyben küldik májusban? Jól tudom, hogy 10-ig utalnak?
2011. ápr. 15. 16:36
1/9 anonim válasza:
Én már 2 hét múlva megkaptam az utalást, amit asszem 5.-éig utalnak. Postán meg 10.-éig.
2/9 anonim válasza:
Nekem több, mint 1 hónap után utalták csak. Március első hetében igényeltem, és ma jött meg.
3/9 A kérdező kommentje:
Személyesen adtátok le, vagy postáztátok?
2011. ápr. 15. 16:50
5/9 anonim válasza:
2. vagyok, és én is személyesen adtam le.
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint gondolom attól függ, hogy kinek mikor küldik, hogy mennyi igénylés van épp bent...
Hát akkor nem tudok mást csinálni, mint várni, hogy mikor csenget a postás... :)
2011. ápr. 15. 16:58
7/9 anonim válasza:
Mi is személyesen adtuk le. Leadástól számított 29. napon a számlámon volt a pénz, visszamenőlegesen. Febr. 24-én született a babám. Most ápr. 12-én utaltak.
8/9 A kérdező kommentje:
A február.márciusit egyben kaptad meg?
2011. ápr. 15. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!