Mikor kaptatok először uh-os képet?
Én magánrendelésre járok, de már első alkalommal kaptam 6 hetesen. Nem kellett kérnem, mire felöltöztem, ott volt az asztalon:) Minden alkalommal kaptam az elején, aztán amikor már nagy volt a baba és nem látszott szinte semmi, akkor már persze nem.
Boldog babavárást!
39+4 hetes km
Mi tegnap voltunk az első uh-n és kérés nélkül kaptunk képet. Ráadásul kettőt is, mindkét babáról.
9 hetes kismami
Szia én a 6.héten először de mindig kapok magándokihoz járok 1x voltam korházba ott nem adtak állitolag nincs nyomtato...Ott nem minden helyen adnak.
Magándokinál sztem minden helyen...
8 hetesen nem kaptam, 11-12 hetesen igen, de mi kértük.
Sztk-ban.
A többi uh már nem ott volt.
Máskor csak 4d-n kaptunk, meg ott dvd-t is.
Ez szerintem hely függő. Én 3 nagyvárosban is jártam UH-n egyik helyen adtak csak, akkor is azért mert vmi problémát véltek felfedezni és annak az UH-s képét mellékelték a beutalómra (szerencsére vaklárma volt).
Egyébként meg sima sztk rendelésen nem adtak képet mert a papír bazi drága a gépbe (amire nyomtatni lehet a képet) és akkor használták csak ha vmi gázt láttak (lásd fent) vagy (ha rosszindulatú akarok lenni :)) akkor még ha a dokiknak a magánbetege jött a rendes sztk-s rendelőbe UH-ra, ők kaptak.
Aztán van ahol az orvos a magánrendelőjébe hívja ugye a kismamát, akkor ott szerintem az a minimum hogy a plusz pénzért kapjon képet!!
Nálunk ez úgy volt, hogy az orvosnak mondtam h szeretnék képet és akkor egy jó pozícióban rögzítette a képet és megengedte hogy lefotózzam, akár telefonnal akár fényképezőgéppel.
És tökéletes, cuki képek születtek 6 hetes kis csomó korától kezdve, 12 hetesen, 18 hetesen és 32 hetesen a nagy buci fejéről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!