Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Használt már valaki bioptron...

Használt már valaki bioptron lámpát kéztőcsatorna szindromára?

Figyelt kérdés
Ha igen segített? mennyi idő után? Nekem már 24/24-be zsibbad a kezem + idegfájás is társul hozzá elég gyakran amitől aludni szinte semmit nem tudok! van még 11 hetem, ha ezt így kell kihúzzam fogalmam nincs mi lesz ... már csak ebben van minden reményem hogy segít
2013. jún. 10. 07:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem hittem ezekbe a lámpákba, de elmondhatom, hogy rengeteget segített eddig! Már csak két ujjam zsibbad egyfolytába, remélem az is elmúlik :)
2013. jún. 13. 08:34
 12/14 A kérdező kommentje:
úgy néz ki mégse segít semmi, megint ugyanott vagyok ma mint kb egy hete, már bőghetnékem van a fájdalomtól és a fáradtságtól + már a jobb bokám is bedagadt és lekezdett zsibbadni ;-( istenem de hosszú lesz ez a 10 hét
2013. jún. 15. 19:07
 13/14 A.L.V. válasza:
Én Bioptron lámpák értékesítésével foglalkozom és el kell, hogy mondjam, hogy a kéztőcsatorna szindróma az egyik olyan betegség a sok közül, amit a Bioptron eredményesen kezel!Nyugodtam hívjanak fel, ha információra lenne szükségük vagy amire úgy gondolják, hogy választ tudok adni.Telefonszámom: 0630-4400-129
2014. júl. 10. 19:14
 14/14 A kérdező kommentje:
lassan egy éve szültem és még mindig nem szűnt meg a problémám, egy kicsit enyhítette néha! már továbbadtam a lámpán :(
2014. júl. 11. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!