Ha a férjemnek már van 2 lánya az előző házasságából akkor mennyi esélyem van h nekem is az lesz? Azt szokták mondani "egy szerszámmal csak egyfélét lehet" de van ennek valami tudományosabb alapja is?
persze h láttam már olyan családot,aranyos vagy!
Csak gondoltam kis naívan h esetleg ennek van valami százalékos aránya...
Nálunk is ez a felállás volt, és lányunk lett. De annyira imádja őket, azt mondta, neki nem is kell fiú! :)
Azért én remélem, hogy a következő az lesz.
Nem vagyok genetikus,de tudtommal létezik olyan,hogy egy férfinak csak az y kromoszómát tartalmazó hímivarsejtjei károsodottak,az x-et tartalmazók egészségesek,ezek a férfiak csak lánygyereket tudnak nemzeni,fiút nem.
De azért ennek nagyon kicsi a valószínűsége.
Ha mondjuk 30 lánya lenne,és egy fia sem,akkor mondanám,hogy érdemes lenne beszélni egy szakértővel:D
De 2 lány simán magyarázható statisztikai eshetőséggel.
Úgyhogy ne aggódj,nagy valószínűséggel lehetséges az is,hogy fiad lesz!
Persze pontos adatokat csak a genetikai vizsgálat adhat.
Ez nlam abszplút igaz!!!
A párom előző házqsságában 2 lány született. Most jön a harmadik. 32 hetes vagyok. Reménykedtünk a fiúban, de cunás lesz a drága. :) Nem keseredtünk el ám!!!
Semmi tudományos alap!
Az én apámnak 1 lánya, és 1 fia van, és a tágabb családban is ez a jellemző.
Az esély kb. 50-50%! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!