Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy 12 hetes terhességnél már...

Egy 12 hetes terhességnél már látszik valami, illetve érezhető valami?

Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy ilyenkor még semmilyen fizikai, pszichés változás nincs.
2013. jún. 8. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Én 17 hetes vagyok semmi külső "tünetem nincsen". 7-9 hét között volt párszor hányingerem, 12-14 héten eszméletlen fáradt voltam. Ennyi tünetem volt. 14 héttől semmi panaszom, tünetem vagy egyéb terhességi tünetem sincs.
2013. jún. 8. 20:58
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem már 12hetesen minimálisan látni lehetet a pocimon kezdet lentről alakulni!
2013. jún. 8. 21:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen, teljesen alkatfüggő, a legtöbb kismama fáradékonyabb, szagokra érzékenyebb, de 12 hetes pocak pl. csak nagyon keveseknél látszik.
2013. jún. 8. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Változó. Alkatfüggő. Ha vékony vagy, hamarabb meglátszik. Átlagban 16.-17. hétnél látszik igazán.

Az első terhességemnél 12. hétnél nem lehetett megmondani rólam, hogy az vagyok... 15.-nél látszott. Semmi tünetem nem volt. Rúgdosni a 19. hétben kezdett. Lány lett :)

Most, 3 évvel később ismét lányt várok. Hát azt hittem, hogy ott helyben halok meg... Hányinger, szédülés, gyengeség a 13. hét közepén. Nem kaptam el semmit. 19. héten alig éreztem rúgdosást, már megijedtem, hogy baj van. De szerencsére nincsen. Pocakom 18. héten szépen látszott már.

32 hkm

2013. jún. 8. 21:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Nagyon egyénfüggő, hogy mikor látszik. Nekem pl. a 12. héten már többen gratuláltak a babához, egyértelmű pocim volt, de az egyik kolléganő pocija a 30. héttől kezdett babás formájú lenni, előtte olyan volt, mintha jól lakott volna. A másik kolléganőm most 24 hetes, és semmi nem látszik rajta, én meg a 29. héten járok és már többen kérdezték, hogy mindenórás vagyok-e. :) Pedig első babások vagyunk mindhárman.

Pszichés változás... Nálam látványosan kb. 3-4 hete indult el, előtte inkább magamban zajlottak a dolgok. A gondolkodásmódom már az elején sokat változott, megkomolyodtam, de erre 23 évesen azért szükség is van.

De ez is egyéni, van akinél az hozza meg a nagy változást, hogy a kezében tartja a babát, vagy még előfordulhat, hogy változtál, csak neked nem tűnt fel. :)

Üdv:

29 hkm

2013. jún. 8. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!