Valami bajom lehet?
Figyelt kérdés
Itt azt olvasom,hogy sokaknak még el sem jött a nemvárt napja de már fél óránkét pisilni jár , meg körbe hányt már mindent vagy legalábbis hányingere van vagy émelyeg. Én meg itt vagyok már 5 hetesen egy szatyor tesztel és azt sem érzem,hogy terhes vagyok miért? Se pisi se hányinger:((( Nem hiányzik csak furcsa.2013. jún. 8. 20:28
1/8 anonim válasza:
Ne aggódj, én kb. 7 hetesen kezdtem el émelyegni, hányni, sűrűn pisilni..
Az is lehet, hogy nálad egyáltalán nem lesz rosszullét.
31 hkm
2/8 A kérdező kommentje:
Hát a rosszul lét nem is hiányozna az életemből. Csak az érdekes,hogy néhány nőnél miért van ilyen korán? Vagy csak pusztán beképzelik? Ezt nem értem.
2013. jún. 8. 20:40
3/8 anonim válasza:
Ezen én is csodálkoztam egyébként, hogy sokan már a teszt előtt éreznek ilyesmiket. Szerintem ez is emberfüggő :)
4/8 anonim válasza:
Ugyanígy voltam, ahogy Te leírtad. :-) Mintha a mellemet éreztem volna egy kicsit feszülni, de azt is elég bizonytalanul, na azon kívül semmi tünet. Hát a 11. hét elején megjött a reggeli hányás, utána nem sokkal az állandó éjszakai pisilés. Aztán most a 16. hét elejére múlóban mindkettő (legalábbis ha jól fordulok éjszaka). De az is lehet, hogy Te teljesen megúszod. Annyira emberfüggő, hogy nagyon, semmi furcsa nincs benne.
5/8 anonim válasza:
Van aki abszolút tünetmentes. Én is az 1. terhességnél "tünetmentes" voltam. Most meg széthánytam a lakást... 2. terhesség.
32 hkm
6/8 anonim válasza:
Én nem hánytam sosem, a 10. héttől volt olyan kb két hétig, hogy kétóránként ennem kellett, ha nem, akkor olyan sok savam lett, hogy attól émelyegtem és néha majdnem elhánytam magam, de akkor sem jött volna ki semmi. Ilyenkor amint ettem, jobban is lettem, de ez az állapot is elmúlt 1-2 hét alatt. Szinte semmi panaszom nem volt a terhesség alatt, inkább lelkileg voltam kikészülve néha, volt sírás és nyűgösség... De általában jól voltam! Remélem a szülés is ilyen könnyű lesz! 36h km
7/8 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy nem csak én " szenvedek" tünetmentességtől:))) Na ez vicc volt de az tényleg nem is hiányzik. Gratulálok mindenkinek a babákhoz és köszönöm a válaszokat.
2013. jún. 9. 06:08
8/8 anonim válasza:
Én is így voltam, egy kicsi mellfeszülésen kívül semmit sem éreztem. Most a 15. hétben vagyok, és a 3 hónap alatt talán 4x hánytam csak. A kávé illatától egyáltalán nincs hányingerem, sőt inkább mindig örülök, hogyha kávé illatot érezhetek :D Kívánós sem voltam eddig még igazán (bár a kávét néha őrülten megkívánom :D). Néha már úgy voltam, hogy "el is felejtettem", hogy terhes vagyok, de most már kerekedik a pocak, így szinte egész nap a lányunk jár a fejemben.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!