Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik a terhesség legelejétől...

Akik a terhesség legelejétől ottvon vagytok, hogy bírjátok?

Figyelt kérdés

Én véreztem 5 hetesen de hál istennek a 12.héttől rendben vagyunk,de már nem mehettem vissza dolgozni.A párom viszont hihetetlen sokat dolgozik,alig van itthon!Tudom h értünk csinálja,de néha már nem bírom tovább,itthon egyedül!A barátnőim is dolgoznak,egyedül meg már sétálni is uncsi.A Csöppségnek naponta több órát beszélek,és persze itt lógok a neten!

Természetesen mosok főzök takarítok...

Ti mit csináltok még?

2009. okt. 8. 19:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
olvass, egy darabig nem lesz időd, íratkozz be egy nyelvtanfolyamra.
2009. okt. 8. 19:30
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én is a 6.héttől itthol vagyok ,mint veszélyeztetett terhes,most vagyok 8+4.Eléggé unalmasan telnek a napok,a párom dolgozik,én netezek,sétálgatok,és a jövő hónapban lévő esküvömet szervezgetem-))
2009. okt. 8. 19:44
 3/16 A kérdező kommentje:

Gratulálok!

Azt elfelejtettem írni h 32 hetes vagyok!

2009. okt. 8. 20:12
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Dettó ugyanez nálunk is. Alig látom a páromat, ha hazajön akkor is csak addig beszélgetünk, ameddig eszik, zuhanyzik, kicsi net és alvás. Persze emiatt én is kibukok néha. Mikor még dolgoztam nem tűnt fel, hogy milyen keveset van otthon, most meg meg vagyok halva, hogy nem foglalkozik velem.

Most kórházban van, holnap jön haza, de már tervezi, hogy délután mit fog maszekolni...:S

Nekem a napom úgy alakul, hogy felkelek 8 -9 körül, bekapcsolom a gépet, megnézem a maileket, bekukkantok ide, stb.

Reggelizek, közben szellőztetés, utána pakolászás, előkészítem a kaját, ágyazás, stb. Aztán netezek, főzök. Aztán tvzek és unatkozom estig :S

Nagyon unalmas!!!!!!!!!!!! Nincs jogsim, sétálni már nem bírok, a környéken sehol semmi. Eddig legalább gőzerővel takarítottam, de már azt sem bírok, meg értelme sem sok volt. Hát kb. így élek, minden nap azt várom hátha hamarabb hazatéved a férjem, de ő nagyon érzi, hogy ő az egyetlen társaságom. Ennek ellenére ezt a ráutaltságot ő tehernek veszi és szerintem nem is siet haza emiatt.

na, de majd ha ismét normális ember leszek, akkor jobb lesz.

2009. okt. 8. 20:17
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Köszi:-)))Jó Neked,Én úgy érzem sosem telik el az idő,alig várom már hogy 6-7 hónaposan a babával kapcsolatos vásárlásokat elkezdjük.
2009. okt. 8. 20:17
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

ja, én 39 hetes vagyok, nekem is lemaradt! :)

utolsó voltam

2009. okt. 8. 20:18
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Most menjetek még fodrászhoz, meg moziba, meg bárhová, mert babástul sokkal nehezebb lesz minden.

Ne azon agyaljatok, hogy mennyire unatkoztok.

Hanem, hogy mit lehetne még csinálni.

Én 2 kölyök mellett egy keresztrejtvényt sem tudok megfejteni.

2009. okt. 8. 21:06
 8/16 anonim ***** válasza:

Én nagyon jól elvagyok itthon. Pedig nem igazán tudok semmit sem csinálni. Veszélyeztetett vagyok és sokat keményedik a hasam, így leginkább feküdni szoktam. Párom és szüleim segítenek a háztartásban. Néha mosogatok, mosok-teregetek, de a pocakomnak nem igazán tetszik a fent lét. Tévézni szoktam és általában alszom is napközben és persze a net.

Én sem így képzeltem, azt hittem könnyebben bírom és naphosszat majd csavargok, ami nekem nagyon ment. Még messze van február, de már nagyon várom, hogy a babónkkal majd mehessünk sétálni, nézelődni. 22 hetes vagyok.

2009. okt. 8. 21:39
 9/16 anonim ***** válasza:
Szia!Én a 8 héttől vagyok idehaza, barnázás és vetélés veszélye miatt, most vagyok 11 hetes. Én nagyon jól elvagyok idehaza, igaz nekem is nagyon sokat dolgozik a férjem és nekem még csak gépem sincs, csak este, ha hazajön a kedves és odaadja a laptopját a nettel. Én imádok hobbizni, varrni, festeni, szalvéta technikázni, gyöngyöt fűzni és mozaikozni. Van is most egy nagy munkám, dohányzó asztalt dekorálok. Szóval elfoglalom magam, nekem is hiányzik apa, de sajnos ez ilyen, elviselem. Plusz a diplomámhoz kellene egy nyelvvizsga is, így arra tanulok és ha megerősödök, akkor megyek nyelvsuliba. Ahogy barátnőm fogalmazott, ez az utolsó olyan időszak az életeben, mintha nyári szünetben lennél és azt tehetsz, amit akarsz és ki kell használni és igaza van. Én igyekszem kihasználni+ sokat pihenni, mert mindent csináltam eddig, csak nem sokat pihentem.
2009. okt. 8. 21:59
 10/16 anonim ***** válasza:
A fiammal a 20. héttől voltam otthon, mert nagyon beteg lettem 5 hétig nyomtam az ágyat, utána már nem akartam visszamenni dolgozni, nagyon jól elvoltam itthon, feltaláltam magam, kezdve azzal, hogy 11-kor keltem. Most meg itt a 15 hónapos srácom és mellette várom a babát, hát ha lehetne választani inkább az első.
2009. okt. 8. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!