Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A teltebb noknek kb. hanyadik...

A teltebb noknek kb. hanyadik hettol van terhes pocijuk?

Figyelt kérdés

Marmint mikortol egyertelmu,hogy babat var?Mikor lesz feszes pocakja?

En 17 hetes vagyok,es meg semmi nem latszik,pedig alig varom mar :-(

Telt alkatu vagyok mondjuk,gondolom a ducibbaknal kesobb latszik,mint a vekony nokon.

2013. jún. 7. 21:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Olyan 25-28. héttől látszódik.
2013. jún. 7. 21:57
 2/8 anonim ***** válasza:
24 hetesen már szép kerek pocakom volt, pedig 90-kilóval kezdtem, s 24 hetesen már 98 voltam.
2013. jún. 7. 22:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Én kb 88 kilóval kezdtem a terhességet és a 18. héten már egyértelműen látszott a pocakom.
2013. jún. 7. 22:18
 4/8 Lamakid333 ***** válasza:

Szia!

Párom 76 kilóval kezdte, és a 18-ik hétre már láthatóan kezdett kikerekedni. Most 20 hetes 80 kilóval és már a régi nadrágjai közül 1 sem megy rá, és már egy külső szemlélő is egyértelműen látja hogy nem duci hanem terhes :)

2013. jún. 8. 03:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Én 9 hetes vagyok, 72 kg, szerintem fogytam 1-2 kg-t mióta terhes vagyok, de már így is látszik a poci. Nyilván egy része még puffadás, de behúzni már nem tudom.

De ha az ember belegondol, hogy a 9-10. hét környékén a méhe egy kis sárgadinnye mérete, nem terhesen pedig egy szilva kb., akkor van minek látszania :)

Másrészt, tegnap ültem a terhesrendelésen, mellette van a sima nőgyógyászat is, és ült ott egy nő, aki meglehetősen telt volt. Hát amíg be nem hívták, nem tudtam eldönteni hogy várandós-e... Egyáltalán nem volt feszes pocakja, csak nagy. De a duci barátnőmnek is majdnem akkora, pedig nem terhes.

Bocs hogy bő lére eresztettem, asszem a lényeg az hogy ez mindenkinél egyéni :)

2013. jún. 8. 07:40
 6/8 anonim ***** válasza:
én 82 kg-val kezdtem 170 cm-sen kb 20 hetesen kezdtett látszani 16. hétig nem híztam semmit, a 24. hétben voltunk nyaralni akkor már elég kerek volt a pocim kismamafürdőruci kellett.
2013. jún. 8. 13:30
 7/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szepen koszonom a valaszokat.

En 72 kiloval kezdtem,most 75 vagyok.Bizom benne,hogy hamarosan latszani fog,hogy babat varok :-)

2013. jún. 8. 14:42
 8/8 anonim ***** válasza:
mikor ltászott,hogy babát vársz?
2022. ápr. 20. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!