A teltebb noknek kb. hanyadik hettol van terhes pocijuk?
Marmint mikortol egyertelmu,hogy babat var?Mikor lesz feszes pocakja?
En 17 hetes vagyok,es meg semmi nem latszik,pedig alig varom mar :-(
Telt alkatu vagyok mondjuk,gondolom a ducibbaknal kesobb latszik,mint a vekony nokon.
Szia!
Párom 76 kilóval kezdte, és a 18-ik hétre már láthatóan kezdett kikerekedni. Most 20 hetes 80 kilóval és már a régi nadrágjai közül 1 sem megy rá, és már egy külső szemlélő is egyértelműen látja hogy nem duci hanem terhes :)
Én 9 hetes vagyok, 72 kg, szerintem fogytam 1-2 kg-t mióta terhes vagyok, de már így is látszik a poci. Nyilván egy része még puffadás, de behúzni már nem tudom.
De ha az ember belegondol, hogy a 9-10. hét környékén a méhe egy kis sárgadinnye mérete, nem terhesen pedig egy szilva kb., akkor van minek látszania :)
Másrészt, tegnap ültem a terhesrendelésen, mellette van a sima nőgyógyászat is, és ült ott egy nő, aki meglehetősen telt volt. Hát amíg be nem hívták, nem tudtam eldönteni hogy várandós-e... Egyáltalán nem volt feszes pocakja, csak nagy. De a duci barátnőmnek is majdnem akkora, pedig nem terhes.
Bocs hogy bő lére eresztettem, asszem a lényeg az hogy ez mindenkinél egyéni :)
Nagyon szepen koszonom a valaszokat.
En 72 kiloval kezdtem,most 75 vagyok.Bizom benne,hogy hamarosan latszani fog,hogy babat varok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!