Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet, hogy mégis van szívhang?

Lehet, hogy mégis van szívhang?

Figyelt kérdés

JÁrt már valaki úgy, hogy missed ab miatt műtétre kapott időpontot, mert 7 hetesen eltűnt a szívhang?

Amúgy a baba méretei szerint szépen fejlődik/ött (1 hét alatt több, mint 2X akkora lett), petezsák szabályos.

Lehet, hogy csak az UH "tévedett"?

Pici vérzés, hasszurkálás,menstruációszerű fájdalom van, de most lenne aktuális.

Lehet, hogy vannakmég csodák? :S

2009. okt. 8. 12:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseírteni de nálam úgyanez volt múlt hét szerdán volt a második missed ab.-om A petezsák amiatt nő mert a hcg nem ürül ki azonnal de nyugi műtét elött egy másik doki úgyis megnéz uh-n tehát nem fognak addig műteni amig nem 100% hogy erre van szükség.
2009. okt. 8. 17:33
 12/17 anonim ***** válasza:
78%
Neked a crl nőtt nem a petezsák, tehát fejlődőképes élő magzatod van/volt egészen a múlt hétig. Szerintem simán lehet szívhang is holnap, vagy az lenne a legjobb ha kérnél egy hetet a dokidtól, a beleegyezésed nélkül úgysem műthet meg.
2009. okt. 8. 19:13
 13/17 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a választ!

Sajnos már nincsenek illúzióim, ma este hasonlóan fájt a hasam, mint szülés előtt, majd némi vér kíséretében "megszületett" a petezsák, benne a babával (illetve az embrióval). :'( Lányok,és ez nem fizikai, inkább lelki fájdalom. :(

Mégegyszer köszönöm mindenkinek a kedves válaszokat.

2009. okt. 8. 22:18
 14/17 anonim ***** válasza:
82%

Első vagyok. Nagyon SAJNÁLOM!!! De ezért is írtam, hogy sajnos kevés esetben tévednek az orovosok. Biztos előfurdul, mert ők is emberek. De magamról tudom, hogy nekem is amikor kiderült, hogy elhalt a baba, nehezen tudtam elfogadni. És még most sem könnyű így fél év távlatából sem. Nekem az első lett volna.

Neked viszont akkor lehet, hogy nem kell műtétre menned. Nem? Mert a missed ab azt jelenti, hogy terhesség elhalása vetélés megindulása nélkül. Nálad viszont ez megtörtént. De ezt majd az orvos tudja, hogy mit kell tenni.

Sok erőt és kitartást kívánok a továbbiakban!!!

2009. okt. 9. 11:26
 15/17 anonim ***** válasza:
78%

Sajnálom, pedig annyira szorítottam. :(

Nálam is így volt, szülési fájdalmak... De mi bementünk az ügyeletre éjjel, ahol azonnal megműtöttek, biztos, ami biztos. Te is nézetsd meg magad!

Nálam azóta eltelt 7 hónap, és itt a pocakban a kis manó, neked is eljön, higyj benne!

7 hetes kismama

2009. okt. 9. 13:28
 16/17 anonim ***** válasza:
39%
Az a hülye b@rom takarodjon az oldalról, aki le merte pontozni a saját életemet!!!! Menjen a búsba!!
2009. okt. 10. 12:08
 17/17 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló:nem tudom, te melyik választ írtad előtte,de én mindenkinek felfelét nyomtam és még1x köszönöm a válaszokat!
2009. okt. 10. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!