A Szent Imre kórházban kinek milyen tapasztalata van a szülésznőkkel? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Szeretnék megfogadni szülésznőt - ha érdemes -, de nem tudom, ki, milyen. Tudnátok ebben segíteni?
Köszönöm!
29 hetes km
2009. okt. 8. 10:25
1/3 anonim válasza:
ÉN VASTAGNÉ NAGY ÉVÁT AJÁNLANÁM.EGYSZERŰEN SZUPER.NAGYON SOKAT SEGÍTETT ÉS NAGYON RENDES,ODAFIGYEL MINDENRE.HOMEOPÁTIÁS BOGYÓKKAL IS SEGÍTETT A TÁGULÁSNÁL MAJD A SZOPTATÁSNÁL.ÉN NAGYON MEG VOLTAM VELE ELÉGEDVE.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem erőltette nagyon a homeopátiás bogyókat? (mert egy kicsit szkeptikus vagyok ezel...) Milyen "tiszteletdíjat" kért?
2009. okt. 8. 11:38
3/3 anonim válasza:
EGYÁLTALÁN NEM ERŐLTETTE MERT ÉN IS MEGMONDTAM NEKI AZ ELEJÉN,HOGY NEM HISZEK BENN.VÉGÜL A PÁROMMAL MEGBESZÉLTÜK,HOGY SEMMI VESZTENI VALÓM NINCSEN ÉS KIPRÓBÁLTUK.NEKEM SZERENCSÉSEN BEJÖTT.PÉNZT NEM KÉRT EGY FILLÉRT SEM DE MIVEL MI NAGYON MEG VOLTUNK VELE ELÉGEDVE ADTUNK NEKI EGY KEVESET.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!