Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kérlek adjatok valami biztatás...

Ennn11 kérdése:

Kérlek adjatok valami biztatást, miért nem látott semmit uh-on a doki?

Figyelt kérdés

Ma voltam ultrahangon, de sajnos még csak petezsákot sem látott az orvos. Vasárnap reggel teszteltem Gabriellel egy halványabb, de jól látszódó pozit. Ma reggel x-epillel csináltam, az már sokkal erősebb volt.

Nem tudom pontosan hány hetes lehetek, ápr. 30-án volt meg a menzeszem, a hőmet ciklus 12 napja körül megmértem kíváncsiságból, viszont a 18. napon még csak 36.2 volt. Aznap du. enyhén görcsölgetett a hasam, így feltételezem, hogy akkor lehetett peteérésem. Együtt is voltunk a párommal és az azt követő 3 napban is.

Szerintetek korai volt még a doki? Legalább a petezsákot látta volna... :(( el vagyok keseredve

2013. jún. 5. 17:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Türelem..."jó munkához"idő kell!
2013. jún. 5. 17:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem korai volt még. Ott van két pozitív teszted. Várj még egy két hetet és utána menyj vissza orvoshoz. Sok sikert :) 22 hkm
2013. jún. 5. 17:30
 3/10 anonim ***** válasza:

A kalkulátor szerint (28) nappal számolva még csak 5 hét 1 napos terhes vagy. Ha később volt a peteérés, amire ugye nincs garancia, simán lehetsz akár jó pár napos csúszásban.

Ha minden jól alakul, két hét múlva már baba is lesz szívhanggal. Sajnos, ilyenkor semmi mást nem lehet tenni, mint várni. Türelem. :)

2013. jún. 5. 17:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem szabad ilyen korán menni pont azért mert után lehet aggódni miért is nem látott semmit... Bőven ráérsz elmenni két hét múlva...
2013. jún. 5. 17:51
 5/10 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok, köszönöm a biztató szavakat! Csak annyit mondott, hogy szép vastag a nyálkahártyám, de még nagyon picike lehet és ezért nem látszódik.

2 hét múlva rendelt vissza, örökkévalóság lesz..

Azért bennem van a félelem, hogy nehogy méhen kívül legyen.

2013. jún. 5. 17:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Ezért nem kell rohanni pozitív tesztelés után egyből dokihoz!!! Nyugi én is így jártam, 2. terhességnél már nem mentem el csak 8 hetesen, :-). Nyugi 2 hét múlva minden ott lesz aminek lennie kell! De írdd ám meg, várni fogjuk!!!
2013. jún. 5. 22:19
 7/10 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, Te hány hetes voltál kb? Tehát akkor még Neked sem volt petezsák?

Amúgy amikor a beágyazódás lehetett kb. 10. nap, éjjel arra ébredtem, hogy eléggé görcsöl a hasam azt hittem megjött, és még csiklandozós, bizsergős érzést éreztem a méhemben, ez ugye azt jelentheti, hogy oda furta be magát a pici?

Mindenképpen visszajelzek, hogy mi lett az eredmény, addig is megpróbálok várni türelemmel.

2013. jún. 6. 13:24
 8/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ha esetleg valaki olvasná, most jövök a dokitól és már van szabályos petezsákom, benne pedig a szikhólyag. :)

Később volt a peteérésem, most vagyok 5 hetes kismami. :)

Köszönöm a biztatást Nektek!

2013. jún. 13. 14:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Gratulálok, minden jót!!!
2013. jún. 14. 11:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Írtam én neked, látod, gratulálok!!! :-) kérdezted én mennyi idős voltam, akkor voltam 4+5 hetes de semmi se látszódott, persze mert nekem is később volt a peteérésem. vigyázz magadra és boldog babavárást!!!
2013. jún. 14. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!