Kérlek adjatok valami biztatást, miért nem látott semmit uh-on a doki?
Ma voltam ultrahangon, de sajnos még csak petezsákot sem látott az orvos. Vasárnap reggel teszteltem Gabriellel egy halványabb, de jól látszódó pozit. Ma reggel x-epillel csináltam, az már sokkal erősebb volt.
Nem tudom pontosan hány hetes lehetek, ápr. 30-án volt meg a menzeszem, a hőmet ciklus 12 napja körül megmértem kíváncsiságból, viszont a 18. napon még csak 36.2 volt. Aznap du. enyhén görcsölgetett a hasam, így feltételezem, hogy akkor lehetett peteérésem. Együtt is voltunk a párommal és az azt követő 3 napban is.
Szerintetek korai volt még a doki? Legalább a petezsákot látta volna... :(( el vagyok keseredve
A kalkulátor szerint (28) nappal számolva még csak 5 hét 1 napos terhes vagy. Ha később volt a peteérés, amire ugye nincs garancia, simán lehetsz akár jó pár napos csúszásban.
Ha minden jól alakul, két hét múlva már baba is lesz szívhanggal. Sajnos, ilyenkor semmi mást nem lehet tenni, mint várni. Türelem. :)
Aranyosak vagytok, köszönöm a biztató szavakat! Csak annyit mondott, hogy szép vastag a nyálkahártyám, de még nagyon picike lehet és ezért nem látszódik.
2 hét múlva rendelt vissza, örökkévalóság lesz..
Azért bennem van a félelem, hogy nehogy méhen kívül legyen.
Kedves utolsó, Te hány hetes voltál kb? Tehát akkor még Neked sem volt petezsák?
Amúgy amikor a beágyazódás lehetett kb. 10. nap, éjjel arra ébredtem, hogy eléggé görcsöl a hasam azt hittem megjött, és még csiklandozós, bizsergős érzést éreztem a méhemben, ez ugye azt jelentheti, hogy oda furta be magát a pici?
Mindenképpen visszajelzek, hogy mi lett az eredmény, addig is megpróbálok várni türelemmel.
Sziasztok!
Ha esetleg valaki olvasná, most jövök a dokitól és már van szabályos petezsákom, benne pedig a szikhólyag. :)
Később volt a peteérésem, most vagyok 5 hetes kismami. :)
Köszönöm a biztatást Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!