Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az energiaitalnak milyen...

Az energiaitalnak milyen hatása van a magzatra?

Figyelt kérdés

32 hetes terhes vagyok, előtte minden nap ittam energiaitalt,van,mikor kettőt-hármat is,de mióta megtudtam,hogy babám lesz,nem ittam egyet se, de nagyon-nagyon hiányzik.Konkrétan epedek érte.A kávét utálom,nem is iszom.

Nagyon árt a babának,ha hetente iszok egyet??Mert koffein van a kávéban is, színezék az üdítőben,édességet meg amúgy is eszek.Szóval nem hiszem,hogy sokat árthat.

Vélemények,tapasztalatok??

2013. jún. 5. 11:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Inkább a benne lévő taurin árt,, de 1-1et ihatsz belőle néha.
2013. jún. 5. 11:16
 2/7 anonim ***** válasza:

Most már szinte egyikben sincs taurin,csak annyi koffein mint egy kávéban.

Pont ma volt erről cikk:

[link]

2013. jún. 5. 11:19
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm,nagy nehézségek árán megtaláltam google-n, az orvosok napi 200 mg-ot állapítottak meg határnak,ez még semmit nem árt a magzatnak.Az energiaitalban 32 mg van, de döbbenet,hogy a presszó kávéban 175!!!Atya ég!

Úgyhogy ennyi belefér,de érdekelnek tapasztalatok.

2013. jún. 5. 11:21
 4/7 anonim ***** válasza:
A mostani energia italokban már szinte semmi koffein meg taurin nincs köszönhetően a chips adónak, de egyébként nem árt, én is nagyon szeretem, nyilván nem literszám, de 1x-1x ittam terhesség alatt...
2013. jún. 5. 11:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Most vettem ki egy Watt energiaitalt a hűtőből, megnéztem az összetevőit, tényleg nincs bent taurin :)
2013. jún. 5. 11:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Nincs benne már,csak koffein,de az nem árt annyira.

Gyakorltilag mintha sima kólát innál,csak más az ize.

(bár a szénsavasat se ajánlják,de én nem birom anélkül,kell a koffein és a kóla,mértékkel ittam,makk egészséges a most már 5 éves fiam)

2013. jún. 5. 11:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is ma olvastam ezt a cikket,de még így se merek inni,pedig néha én is úgy megkívánom. :(
2013. jún. 5. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!