39 hetesen kötelező még terhesgondozásra járni?
Figyelt kérdés
Ne tudom megoldani hogy holnap elmenjek,hétfőn voltam nst-n,meg hétfőn megyek megint.Mozog a baba rendesen,panaszom nincs.2009. okt. 7. 20:47
11/19 A kérdező kommentje:
Voltam,és a védőnő azt mondta hogy ha nem szülök meg jövő héten,el ne menjek,ne üljek ott 2 órát egy 5 mp-es szívhangért.Ha érzem hogy mozog és én is jól vagyok akkor felesleges mennem.Egyébként 3 órát ültem ott,mert az orvosnak dolga volt.:)Köszönöm a válaszokat
2009. okt. 9. 20:58
12/19 anonim válasza:
A védőnőd akkor nagyon hülye, már bocs!!!
Az nst nem 5másodperc, hanem 20-25perc, és a ti érdeketek!
Nekem pénteken még semmit se mutatott, szombaton meg akkora fájásaim voltak, hogy a görbét nem tudta a gép rendesen kirajzolni a papírra! A babám szívhangja meg hol 100, hol meg 180 volt, ami nagyon nem jó, és azt te nem érzékeled, hogy a baba szíve mennyit ver.
Én is normál terhességet hordtam ki, de túlhordással, és olyankor 2 naponta kötelező az nst, ugyanis szüléskor nézik, hogy megjelentél-e az összes alkalommal, ami a szülésedig elő volt írva.
13/19 anonim válasza:
Cseréld le a védőnőt! Ilyenek miatt hallunk "műhibákról", pedig szimplán lazaság és nemtörődömség. Azért írj majd, ha megjött a szép kisbaba!:)))
14/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Az nst meg a tanácsadás az két külön dolog debrecenben.kellett mennem nst-re hétfőnként,meg tanácsadásra csütörtökönként.A körzeti az tényleg csak 5 mp-es szívhangot csinál,aminek semmi értelme ha érzed hogy minden ok.Egyébként megszültem szerdán,és már itthon vagyunk.Nagyon köszi a válaszokat.
2009. okt. 18. 14:43
15/19 anonim válasza:
Na, csak ennyi? Megszültem?Semmi beszámoló? Kisfiú, kislány? Súly, hossz? Szopcsi? Szülés? Jó, biztos rengeteg a dolgod, de ha van egy kis időd, akkor írj, hogy zajlott? Magától indult meg, befeküdtél? Ha már összejöttünk, oszd meg velünk is! Jó egészséget a picurnak és Neked is!
16/19 A kérdező kommentje:
:D Aranyos vagy.Szerdán hajnalban fájásokra ébredtem,már akkor 5 percesek voltak,fél órán belül 2 percesek lettek,Anyukámék az utolsó pillanatban megérkeztek a kisfiunkhoz aki békésen végigaludta a kistesó születését,megindultunk a kórházba(csak mellékesen a vajúdó labda nagyon jó,sokkal lerövidült a vajúdás,meg fele olyan fájdalmas volt az összehúzódás azon ülve)mire beértünk eltűnt a méhszáj,aztán otthagytak hogy vajúdjak,de mire a függönyt behúzták,elfolyt a víz,az orvos éppenhogy beért 4 tolófájásra megvolt a pici.3460g és 49 cm.Iszonyú sok a tejem,ki kell fejjem szopi után mert nagyon bekeményedik,a kicsi nagyon ügyes és nagyon jó baba,van kaki pisi alvás,és 2-2.5 óránként eszik.Köszi hogy érdeklődtél.Te? Belül még a kicsi? Vagy túl vagy már Te is rajta?
2009. okt. 19. 10:37
17/19 anonim válasza:
Gratulálok és jó egészséget mindkettőtöknek:))Már csak annyival vagy adós, hogy a 2. gyermek kislány?
Én már csak múlt időben beszélhetek, mert már nagyok.
18/19 A kérdező kommentje:
Kisfiú Ő is.Mekkorák a gyermekeid?Hátha kell segítség...:D
2009. okt. 20. 14:01
19/19 anonim válasza:
Gratulálok! Akkor a 3. kislány lesz:)))Szép, nyugodt napot a kicsikkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!