Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Orvoshoz kellene mennem, de...

Orvoshoz kellene mennem, de vajon mikor érdemes?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy szerintetek mikor lenne érdemes lemennem az orvoshoz, mikor tud már biztosat mondani?

Általában 28 naposak a ciklusaim. Az utolsó esetben késett 3 napot. Rá 2 hétre elkezdett fájni jobb oldat a petefészkem, ekkor voltam orvosnál, UH nem mutatott semmit. Aztán elkezdett középen fájni, majd jobb oldalt is. Ekkor az orvos megnyomkodott, de nem érzett semmit. A Menszi esedékessége előtt 2 nappal voltam ott. A papíron az volt írva, hogy Norm. Nagy méh. Azt mondta, hogy figyelni kell a júniusi vérzést. Ha megjön nincs baba, ha nem jön meg akkor van....

2.-án volt esedékes a menszi, de nem volt semmi. Tegnap jött valami kis barnás trutyi.

Állandó hidegrázásom van, enyhe émelygés.

Tegnap napközben a teszt negatív, ma a reggeli első pisiből volt egy halvány 2. csík, de kb 1 perc és el is tűnt.

Ha a teszt negatív, akkor a doki tud már nekem valamit mondani?

2013. jún. 4. 05:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem már látott valamit ebben az időben. Én személy szerint várnék pár napot a pozitív tesztig!
2013. jún. 4. 07:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Megtermékenyülés után 14 nappal hüvelyi UH-val szerintem muszáj valamit látnia. Nyilván élő embriót nem, de valami beágyazódásra, petezsákra utaló dolgot igen. Szerintem várj még 2-3 napot, tesztelj újra reggeli pisiből és utána menj orvoshoz. Egyébként amíg nem jön meg addig simán van esély babaára. Igazából 6-8 héten érdemes orvoshoz menni előtte fölösleges mert amit akkor lát abból még bármi lehet. Ha méhen kívüli vagy egyéb gond van akkor az is csak 7-10 héten kezd gondot okozni. Szóval 6.hét előtt ha nincs panasz nem kell az orvoshoz rohanni (vérzés pedig pozitív a teszt, erős görcsök)
2013. jún. 4. 07:17
 3/9 A kérdező kommentje:

Hát nem marad más, mint a várakozás. :) Köszönöm a gyors választ :)

Azt olvastam, hogy a barna folyás lehet a beágyazódás miatt, viszont ha a menszi helyett jelentkezik, akkor is lehetséges ez?

Mert amikor lementem a dokihoz a fájdalmammal, azt mondta legelőször, hogy lehet a beágyazódás miatt fájdogál. teljesen össze vagyok zavarodva.

Amúgy nem vagyok egy nagy étkű, de tegnap reggel is meg ma is kora reggel elkezd korogni a hasam, pedig soha nem voltam a reggelizős fajta.... Lehet ez valami jel?

2013. jún. 4. 07:19
 4/9 A kérdező kommentje:
2 nap múlva újra teszt, megpróbálok addig megnyugodni és nem ráfeszülni a témára. :) Orvos meg akkor kedden, úgyis akkor van rendelése :)
2013. jún. 4. 07:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Beágyazódási vérzés a nem várt napja körül jellemző. (+-4 nap) Nekem pl. a második nem vártkor volt picike vérzésem (8 hetesen) nagyon meg ijedtem, de azt mondta a doki, hogy nincs ezzel gond az első 3 nem vártkor lehetséges pici vérzés.
2013. jún. 4. 07:29
 6/9 A kérdező kommentje:

Most egy picit megnyugodtam, mert akkor ha tényleg baba van a dologban, akkor sincs semmi baj.

Nekem a tegnapi barna csak egy egyszeri izé volt. Már semmi sincs.

2013. jún. 4. 07:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha nincs hasi görcsöd )erős) és nem vérzel folyamatosan akkor semmi baj. Én mikor 8 hetesen véreztem akkor kb. 2 órát olyan közepes mensi vérzésem volt, de utána ahogy jött el is múlt. Valami távozott aminek már nem volt bent helye ennyi. :D (akkor mondjuk nem tartottam ennyire viccesnek)
2013. jún. 4. 14:59
 8/9 A kérdező kommentje:

Na most vagyok nagyon tétlen....

Tegnap munkahelyen elmentem pisilni, a wc papíron egy csepp barnás vér. (15 óra körül) Betettem egy tisztaságit, és este (10kor) még mindig nem volt semmi. Sem görcs, sem vér, sem barna sem semmi. Hazaérve (10:20 körül) egy nagyon nagyot nevettem, amekkorát már rég nem. Elmentem pisilni, megjött, de barnás. Reggelre nagyon enyhén fájt a hasam. Ez azért is érdekes, mert nekem már előtte való nap elviselhetetlenül fájni szokott a hasam az első nap végéig.

Most akkor vajon ki van zárva a terhesség, vagy van még esély rá?

2013. jún. 5. 08:39
 9/9 A kérdező kommentje:

Mi az a jel, amiből tudhatom, hogy megjött ugyan, de van bennem egy pocaklakó?

És lehetséges hogy méhen kívüli?

Félek....

2013. jún. 5. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!