Orvoshoz kellene mennem, de vajon mikor érdemes?
Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy szerintetek mikor lenne érdemes lemennem az orvoshoz, mikor tud már biztosat mondani?
Általában 28 naposak a ciklusaim. Az utolsó esetben késett 3 napot. Rá 2 hétre elkezdett fájni jobb oldat a petefészkem, ekkor voltam orvosnál, UH nem mutatott semmit. Aztán elkezdett középen fájni, majd jobb oldalt is. Ekkor az orvos megnyomkodott, de nem érzett semmit. A Menszi esedékessége előtt 2 nappal voltam ott. A papíron az volt írva, hogy Norm. Nagy méh. Azt mondta, hogy figyelni kell a júniusi vérzést. Ha megjön nincs baba, ha nem jön meg akkor van....
2.-án volt esedékes a menszi, de nem volt semmi. Tegnap jött valami kis barnás trutyi.
Állandó hidegrázásom van, enyhe émelygés.
Tegnap napközben a teszt negatív, ma a reggeli első pisiből volt egy halvány 2. csík, de kb 1 perc és el is tűnt.
Ha a teszt negatív, akkor a doki tud már nekem valamit mondani?
Hát nem marad más, mint a várakozás. :) Köszönöm a gyors választ :)
Azt olvastam, hogy a barna folyás lehet a beágyazódás miatt, viszont ha a menszi helyett jelentkezik, akkor is lehetséges ez?
Mert amikor lementem a dokihoz a fájdalmammal, azt mondta legelőször, hogy lehet a beágyazódás miatt fájdogál. teljesen össze vagyok zavarodva.
Amúgy nem vagyok egy nagy étkű, de tegnap reggel is meg ma is kora reggel elkezd korogni a hasam, pedig soha nem voltam a reggelizős fajta.... Lehet ez valami jel?
Most egy picit megnyugodtam, mert akkor ha tényleg baba van a dologban, akkor sincs semmi baj.
Nekem a tegnapi barna csak egy egyszeri izé volt. Már semmi sincs.
Na most vagyok nagyon tétlen....
Tegnap munkahelyen elmentem pisilni, a wc papíron egy csepp barnás vér. (15 óra körül) Betettem egy tisztaságit, és este (10kor) még mindig nem volt semmi. Sem görcs, sem vér, sem barna sem semmi. Hazaérve (10:20 körül) egy nagyon nagyot nevettem, amekkorát már rég nem. Elmentem pisilni, megjött, de barnás. Reggelre nagyon enyhén fájt a hasam. Ez azért is érdekes, mert nekem már előtte való nap elviselhetetlenül fájni szokott a hasam az első nap végéig.
Most akkor vajon ki van zárva a terhesség, vagy van még esély rá?
Mi az a jel, amiből tudhatom, hogy megjött ugyan, de van bennem egy pocaklakó?
És lehetséges hogy méhen kívüli?
Félek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!