Babci kérdése:
Terhesseg miomaval?
Figyelt kérdés
Ma lett egy halvány pozitív teszten . Mivel úgyis ma mentem volna nőgyógyászhoz szóltam neki . Megvizsgált és azt mondta , érez valamit de meg korai , menjek vissza 1 hét múlva ultrahangra . De azt mondta , hogy miomas a mehem azt érzi , de ezt tudtam . De mondta , hogy a korom (39) és a mioma veszélyeztetheti a babát ha van . Különösebb bajom nincs , csak sokat pisilek és jobb oldalon alul szúrkàlgat a hasam . És néha be feszül amikor szúr . Ha akkor oda nyúlok pici csomó szerű valamit érzek amit ha nyomok faj . Aztán elmúlik és eltűnik a csomó is . Megmyomkodta a doki de nem mondott semmit rá , gondolom akkor pont nem volt ott :))) Azért a miomak miatt nagyon megvagyok ijedve !!!Lehet így babát ki hordani ???:////2013. jún. 3. 23:02
11/11 anonim válasza:
A hasszúrkálás lehet a méh növekedésétől. Nő a méh, nyúlnak a szalagok. Magne B6-ot szedj. A csomóról nincs elképzelésem, de semmiképp ne nyomkodd és ne bántsd. Lehet, hogy semmi, lehet, hogy ott a baba a közelében. Nem tudhatjuk, akik nem orvosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!