Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miómával teherbeesés?

Akrobea kérdése:

Miómával teherbeesés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

28 éve vagyok és 1 hete találtak nálam 4 miómát. . . :(

Épp babatervezés előtt állunk. . . A legnagyobb miómám 50X47mm-es és a másik 3 pedig átlagban olyan 21X20-as. Nagyon kétségbe estem mikor kiderült. . . 2 orvos is azt mondta, hogy nem műtenek meg, mert nagy a kockázata és én még nem szültem de 1 éven belül teherbe kell esek, mert ha nem akkor valószínűleg lehet más gond is. Én nagyon remélem, hogy sikerül de nagyon aggódom is! Ha valaki tud ajánlani jó orvost aki ezzel jobban foglalkozik meg ha tanácsot adnátok azt megköszönném. :)

2012. aug. 8. 14:21
 1/3 anonim válasza:
Egyik ismerősömnek is volt lombik baby programmal sikerült teherbe esnie és megtartani a babát. Remélem sikerülni fog!!
2012. aug. 9. 19:26
 2/3 anonim válasza:
Ne aggódj, hallottam olyanról, aki terhes lett, és összezsugorodott a miómája, valamint a kolleganőmnek is volt, amikor teherbe esett (negyven fölött), semmi gond nem volt, utána EL IS MÚLT!). * Olyan sok helyen olvasom, hogy aggódunk, miután voltunk az orvosnál, mert ezek a nyomorult orvosok nem szoktak minket megnyugtatni, sőt. Maximum elmondják szárazon a tényeket, de még az se mindig egyértelmű... Én is, amikor megtudtam, hogy van miómám, hazafelé végigsírtam az utat, mert azt se tudtam, mi lesz, hogyan. Azóta hat év telt el, kényszerűen együtt élünk, de akárhányszor orvosnál voltam, utána mindig kikészülök. :( Elnézést az off-ért. Sok sikert, minden rendben lesz!!
2013. jan. 9. 18:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Miomával nem mehet lombik kezelésre szóba se állnak vele a meddőségiben ha miomája van sajnos.
2015. ápr. 8. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!