Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az apasági nyilatkozatot...

Az apasági nyilatkozatot hányadik héttől lehet intézni? Jövöhéten már intézhessük? Akkor leszek 28 hetes. Ilyenkor még nem korai, vagy mindegy?

Figyelt kérdés
szeretném,minél hamarább,mert a páromnak hamarosan elutazik 2 hétre,és jobb minél elöbb tullenni rajta.
2009. okt. 7. 15:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is 28 hetes terhes voltam mikor kikértük :)Csak az orvostól egy igazolás kellett+a kis könyv. Egyáltalán nem gond...nekünk azt mondták inkább előbb mint,hogy a végén kapkodjunk mindennel.Jó baba várást! :)
2009. okt. 7. 15:57
 2/7 anonim ***** válasza:
33%
szia még ráérsz vele majd 32 hetes terhességednél is.Sőt!30 napnál nem lehet régebbi a nyilatkozat!
2009. okt. 7. 17:46
 3/7 A kérdező kommentje:
ez komoly?ezt eddig senki nem mondta,egyik ismerősőm azt mondta,h bármikor lehet,amiota van kiskönyved,és hogy jobb minél elöbb.
2009. okt. 7. 17:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Lehet 30 napnál régebbi!!!!

Mi 36 hetesen csináltattuk meg és kérdezte a nő, hogy miért hagytuk ennyire végére. Mondtuk neki az egy hónapot és azt mondta az hülyeség, bármikor meg lehet csináltatni.

2009. okt. 7. 18:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok: de lehet 30 napnál régebbi!Különben,hogy kaphatta volna a lányom meg az apukája nevét?Pedig én 28 hetes voltam.Nyugodtan menjetek és intézzétek el,legalább utána azzal már nem lesz gond :) A kórházi táskát mikor össze rakod,egyből tedd bele a papírt nehogy mikor megindul a szülés és kapkodás van,otthon felejtsétek!(A szoba társam így járt és ezért az ő vezeték nevét kapta a kisfia.) Boldog baba várást és utána jó babázást :))
2009. okt. 8. 10:23
 6/7 anonim ***** válasza:
én irtam hogy nem lehet 30 napnál régebbi ,én nemtom ti hol csináltattátok de nekünk a polgiban az anyakönyvezetö ezt mondta söt a korház is ahol szülök majd.Lehet korháza válogatja,meg anyakönyveztető de amugy én neten is mindenhol ezt olvastam.
2009. okt. 8. 14:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez attól is függhet, hogy mikor csináltattátok. Ma már szinte havonta változik minden, lehet akkor még az volt a rend!
2009. okt. 8. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!