Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kijött az allergiám, teljesen...

Kijött az allergiám, teljesen bedugult az orrom, szerintetek lehet claritint szedni terhesség alatt?

Figyelt kérdés
2009. okt. 7. 11:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Igazából szerintem dokit kellene erről megkérdezned. Találtam erről egy pár oldalt, bemásolom. [link]

[link]

[link] (sajnos én nem találtam benne)

Mindenképpen kérdezd meg a dokit!

2009. okt. 7. 11:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

nekem nem javasolta a doki. Helyette a homeopáttiás Corizáliát szedtem, az nem árt vény nélkül kapható. Nekem teljesen elmúlasztotta. Csak javasolni tudom.

2009. okt. 7. 11:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is volt egy rossz hónapom, addig Calcium Sandoz-t ittam, azt lehet. A tüneteket enyhíti és nem gyógyszer legalább.
2009. okt. 7. 12:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Amikor babás lettem, az volt az első dolgom, hogy bementem az allergológusomhoz és megkérdeztem, hogy hogyan tovább. Azt montda, hogy a Claritin az, amit a terhesség első napjától lehet szedni, illetve ha komolyabb a baj, akkor Calcium injekció.
2009. okt. 7. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!