ERos allergiam van. Vannak mar terhesseg alatt is szedheto gyogyszerek, amik nem karosak a babara?
Szia,ha erős allergiád van gondolom jársz rendszeresen allergológiára/tüdőgondozóba.
A doki mindent elmond majd.
Én is régóta allergiás vagyok olyanokat használok,hogy Ventolin spray,Zyrtec,Pulmicort.Ezekben nincsen szteroid nagy dózisban,engem nem tiltott el a doki semmi gyógyszertől.
Két gyermeket szültem már és most várom a harmadikat,és még életben vagyok:)))
Ha nem szedném tuti befulladnék és az inkább káros lenne a babára hiszen nála is oxigénhiány lépne fel.
Maradnak a gyógyszerek.
18 h km.
Helló második!
Első vagyok:)))
Én sem értem a dokidat...
Nekem szépen el is magyarázták az első babámnál is és most a harmadiknál is,hogy mit szabad és mit nem.
A Ventolin spray muszáj,hiszen ha fulladok leállítja.Semmi probléma vele hiszen tüneti kezelésre van és a kismama hörgőcskéit tágítja nem kerül a babához.Az oxigénhiány jobban megviselné a magzatot.
A többi gyógyszerre is azt mondta,hogy nyugodtan,szedjem inkább mint annyira befulladnék,hogy vénásan kéne Diaphyllint adni vagy Di-Adresont.na az már kemény szteroid lenne.
Sőt! Még Solu-Medrolt is kaptam popsiba izomba.Én így jól vagyok lekopogom,havonta egyszer kell mennem légzésfunkcióra de nem újult ki az allergiám.
Tényleg beszéld ezt át a dokival,hivatkozz rám nyugodtan:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!