1/24 anonim válasza:
Nekem is hasonló volt:) kislányom lesz:)
23+2hkm
2/24 anonim válasza:
Ne haragudj de ebből a képből nem sokat lehet kivenni a nemét illetően :( sajnálom
3/24 anonim válasza:
Ez egy nagyon jó kérdés. Kérdező miből gondolod hogy fiú?
4/24 A kérdező kommentje:
abból a kispöcökből :) de nemtudom csak gondoltam hátha valaki már tud valamit mondani esetleg..
2013. jún. 2. 16:06
5/24 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy jelentene bármit. Lehet éppen a köldökzsinór is. Majd ha megmutatják a herezacskóit, akkor kezdheted elhinni, hogy fiú. Az én orvosom még úgy sem mondta biztosra, fenntartja a tévedés jogát. :)
6/24 anonim válasza:
Ja, esetleg kislány :) Várj még egy picit, hátha a következőn kiderül!
7/24 anonim válasza:
1es vagyok, nekem ez a 12. Uh kép a kislányomról:)
Nekem is ott a "pöcök", de az tuti nem a "micsodája".
8/24 petera6 válasza:
Szerintem lány. a testével párhuzamos csík lányt jelent. :)
9/24 A kérdező kommentje:
olyan nehéz várni ezzel :(:D
2013. jún. 2. 16:28
10/24 anonim válasza:
Én kisfiúra tippelnék, de az az igazság, hogy nekünk is volt hasonló "valami" a babóca lábainál, de ennél sokkal halványabban, éppen hogy lehetett látni. De mégis kislány lesz. :) Igaz, én azoknál a képeknél is szentül láttam a fütyköst. :D Nem lennék jó szonográfus.
29 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!