Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhes vagyok, nektek...

6 hetes terhes vagyok, nektek mi vált be erős hányingerre?

Figyelt kérdés
Egész délelőtt állni alig bírok úgy émelygek...Ráadásul a hasam is folyamatosan fáj. Magne B6-ot szedek már. Más valami?
2013. jún. 2. 11:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én durva hányingerre citromos vizet ittam :) Nekem bejött :)

30 hkm

2013. jún. 2. 11:14
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem a hányás. Utána jobb egy ideig.
2013. jún. 2. 11:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Semmi ....
2013. jún. 2. 11:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Az IDŐ!:):) Nálam a narancs volt a leghatásosabb, és mindig egy icipici falat háztartási keksz, a lényeg, hogy soha ne legyen üres a gyomrod. Reggel is, még felkelés előtt pici keksz. Ajánlanak egy-egy kanál jégkrémet, gyömbért, és az első válasz is jó ötlet. Próba szerencs. Én télen küzdöttem, narancs, cukorka friss levegő.
2013. jún. 2. 11:27
 5/11 anonim ***** válasza:

Tartósan semmi.

Próbáltam a sokaknál bevált gyömbérteát, kekszet, nálam nem ért semmit.

Ami jó volt hányingerre az a kóla. Nem vettem drága Pepsit, coca-t, csak a gagyi Pennyset, az is megteszi. Az a baj, hogy ennek a hatása is csak pár percig tartott, de több, mint a semmi.

2013. jún. 2. 11:33
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem a háztartási keksz és cola.
2013. jún. 2. 11:38
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Hideg gyömbér.

Alapjáraton nem, de minden étkezés után durván émelygek, pedig nagyon odafigyelek, hogy ne egyem túl magam. Lehet sós, édes, de akár egy pohár tej is...

Nálam ez délután, este jelentkezik, olyankor igyekszem lepihenni, viszont utána meg jön a szédülés...

Nem bánnám, ha egyszerűen valaki csak a kezembe adná az újszülöttemet és kihagynánk az egész terhességi mizériát. :)

2013. jún. 2. 11:40
 8/11 anonim ***** válasza:
Kóla:)
2013. jún. 2. 11:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Citromos víz, egy félbevágott citrom nyalogatása, és a narancs héjának a szobában hagyása, amíg van illata. Nálam nagyon igaz volt, hogy bizonyos szagok előhozták vagy felerősítették. Csak meg kell találni melyek ezek.
2013. jún. 2. 12:18
 10/11 anonim ***** válasza:
nagyon sok mindent kipróbáltam semmi nem használt, annyira rosszul voltam,hogy csak 9hetesen jutottam orvoshoz,de a 4ik hónapig fogytam.
2013. jún. 2. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!