Miért remeg a baba a pocakomba? Ti éreztetek már ilyet?
Figyelt kérdés
Baja van? Vagy mi ez az èrzès? 26hkm2013. jún. 1. 21:10
11/16 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, de már jó rég nem éreztem. Nálam teljesen más volt, mint a csuklás. Nem tudom, mi volt, nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Néha még én is ébredek félálomból ilyen izomösszehúzódásokra, nem hiszem, hogy a baba esetében bajt jelezne. 36 hetes kismama.
12/16 anonim válasza:
Azért a csuklás teljesen más. Írtam már én is éreztem a napokban ezt a remegést és a csuklást is tudom milyen mert az első lányom állandóan csuklott, az sokkal ütemesebben és időközönként jelentkezik. de ez a remegés, mintha szó szerint gyorsboxolna bennem. érdekes nekem is oldalt fekve jelentkezik. :-)
13/16 anonim válasza:
Szerintem ezek a babák valamiért úgy érzik hogy csúsznak lefelé oldalfekvésnél. :-) Pedig háton nagyon nyomódik le a hasam, nem kellemes, de jobban zavar ha nem tudok aludni a kislányomtól. Amúgy tényleg remegésnek érzőzik, jobban nem is lehetne megfogalmazni. Az utóbbi pár napban a hasam másik oldalán is kaparászik ilyenkor :-) , biztosan kapaszkodik. :D
14/16 anonim válasza:
A csuklás ritmikusabb,azt felismered egyből. A remegés tök más,azt nem lehet jobban leírni,remegés. Mint amikor elfárad mondjuk a karod és egy olyan helyzetben tartod,hogy magától remeg. Nekem is volt hasonló,még kérdeztem is róla,emlékszem. Bajt tuti nem jelent,mert itt szuszog mellettem az egészséges 10 hósom :)
boldog babavárást!
15/16 anonim válasza:
Remeg vagy lüktet?? Ha lüktet ütemesen akkor csuklik!!! Nekem volt hogy több mint fél órán át csuklott a kislányom a pocimban, születése után meg rengeteget napi szinten kb 4szer 5 ször. :)
16/16 Stefinat válasza:
Sziasztok! Hát már eltelt 11 év mióta ti ezt itt beszélgettétek, de gondoltam ide írok :) szóval én 39 hetes múltam 2 nap és program császárral szülünk. Nekem ez a második terhességem és nekem sem csinálta az első babám ezt a “remegést” ..viszont most a második annál többször már a terhesség vége fele. Azt mondják ez az idegrendszer fejletlensége miatt van és simán szülés után is tapasztalhatom a babán, hogy remeg még vagy 2-3 hónapos koráig is. Pánikra nincs ok ez egy természetes dolog. Valakinél jelen van valakinél nem. :) további szép napot es kitartást 😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!