Miért remeg a baba a pocakomba? Ti éreztetek már ilyet?
Igaz, én csak 23+1hkm vagyok, de 1-2 hete én is érzek ilyet!! Szóval, gondolom nem gond, ha mãs is érez ilyt.
Bár, nagy figyelmet erre nem szántam:)) lényeg, higy mozog:)
Van a csuklás és van remegés is.
Mindegyik normál. a csuklás kicsit erösebb.
A remegés azért van mert fejletlen az idegrendszer és ez nö. majd ha megszületik az elsö napokban simán lehet ilyen remegés szerü dolog, nekem mindegyiknél volt a korházban, mire haza mentünk teljesen eltünt. Ott mondták, hogy teljesen normális.
Kislányom rengeteget csuklott, mókás amikor rengett hozzá a pocakom is :D
Nyugi, előfordul. Nálam egyre gyakrabban csinálta, ahogy közeledtem a szüléshez.
Remegésről még én sem hallottam, bár az gondolom talán kiegyenlítettebb, mint a csuklás.
Köszi a válaszokat!!!
Oldaltfekvèst az èn babám se szereti,mindig(vagy általában) rugdos,hogy forduljak me mert neki így nem jo! :-)
Nagyon èrdekes ez,pedig nekem meg háton rossz nagyon!! Na de persze ő a legfontosabb!
Akkor mèg most se èrtem mi ez a remegès,de a lènyeg hogy nem vagyok egyedül ezzel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!