Maradjak a Magnerot-nál vagy áttérhetek a Magnesii citrici-re? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Gyakran vannak hasi panaszaim így eddig 3x1Magnerot sztem ami nagyon hatásos és abszolút elégedett voltam vele. De elég drága, így le csökkentettem 2X1 adagra. Hallottam, hogy a magnesii citrici is nagyon jó és sokkal olcsóbb mint a magnerot. Majd nem 1000Ft különbség van a kettő között. Ebből is 2x1 szemet gondoltam. Igazából szeretném is el hagyni, de addig nem merem míg a dokival nem egyeztettem és az még 1 hét. Próbáltátok már a citrici-t? Bevált? hatásos?2013. jún. 1. 10:18
1/8 anonim válasza:
En is Magnerotot szedtem de a 29.hettol mar nem volt eleg, a citricii-t ajanlom, nagyon sokat segitett!
2/8 anonim válasza:
Nekem bevált a citrici. Szerintem abban kevesebb a marketing meg a cicoma, azért tudják olcsóbban adni, a hatása pont olyan jó.
3/8 anonim válasza:
Nekem napi 6-ot kellett szednem korai szülés megindulás miatt. A doki nem javasolta, hogy mást szedjek.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
3-as Melyiket kellett szedned és melyiket nem ajánlotta?
2013. jún. 1. 10:41
5/8 anonim válasza:
Én is a magnesii citrici-t szedtem, a vége felé már napi 6 szemet, nekem bevált. Eszembe sem jutott a drága magne B6-ot, vagy a Magnerotot megvenni.
6/8 anonim válasza:
Én is a magnesi citricii-t szedtem. Én veszélyeztetett voltam, koraszülés ellen kellett szednem napi 3*2-t! Nekem az elejétől keményedett a hasam + 2100-as méhszáj. 2 orvosnál is voltam, mind2 ezt ajánlotta! 36. hétig kellett szednem. Végül 39+3-ra született meg a kisbabám :)! Én úgy tudom nincs különbség a 2 között csak árra. Az biztos, hogy a Bérest nem ajánlotta nekem a doki,arra azt montda, hogy nem olyan hatásos.
7/8 anonim válasza:
Én is azt szedem, szintén koraszülés veszélye miatt, napi minimum 3x2-t, de sokszor többet is. (A doki azt mondta, hogy ennyi legyen az alap, ha nem elég, lehet 4x2 is, és ha az sem elég, akkor még többet is vegyek be.) Eddig jó, a gyerek még bent van. :)
Egyébként nekem annyit mondott az orvos, hogy azt figyeljem, hogy 500 mg-os legyen - mindegy volt neki, hogy konkrétan melyik cég melyik termékét választom. A kórházban a nővér javasolta ezt.
8/8 A kérdező kommentje:
Úgy csinálom, hogy reggel citrici este magnerot, aztán rákérdezek a dokinál szabad e ilyet. Kicsit parás vagyok mert már volt egy vetélésem, és nem szeretném a mostanit így 16 hetesen elveszteni. Ugyan akkor fölöslegesnek tartom, hogy folyton "gyógyszert" szedjek amikor nincs is tünetem. Próbálok arra is oda figyelni, hogy magnéziumban gazdag ételeket fogyasszak. Köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 2. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!