Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tenyleg van kulombseg fius es...

Tenyleg van kulombseg fius es lanyos poci kozt? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2013. máj. 17. 13:25
1 2
 1/11 petera6 ***** válasza:

Nekem az a tapasztalatom, hogy ismerős körben senkinek sem jött be egyik naagy babona sem :) Ilyenek a pocakforma, rosszullétek megléte/nem megléte, ízek kívánása. Mindenki pont ellentétes volt, mint amit "előírnak" :)

A pocak formája szerintem pont hogy testfelépítéstől, a méh állásától, a placenta tapadásától függ. Nem hiszem, hogy a csúcsos has azért csúcsos, mert kinyomja egy fütyis :D A barátnőménél csúcsosabb hasat nem láttam még, és 2 hónapos a kislánya. Nekem szintén csúcsos, 21 hetes terhes vagyok, kislányt mondtak minden létező uh-n (4d is). Ismerős fiút vár, kerek hassal.

2013. máj. 17. 13:29
 2/11 anonim ***** válasza:

nekem lányos, kerek pocim van mégis fiam lesz :)

tippelősőknél szinte mindenki lánynak tippeli :))

2013. máj. 17. 13:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem "tipikus" fiús pocakom van. A köldököm is kifordult, ami szintén fiúra "utal". Fiam lesz. De sok kismamát látok, akinek kerek pocija van és fia lesz. Én nem hiszek ezekben a hiedelmekben, mert a tapasztalatom nem erősíti meg.
2013. máj. 17. 13:34
 4/11 anonim ***** válasza:
Van egy lányom és egy fiam! Mindkét terhességem ugyanúgy zajlott, és a pocakom formája is ugyanolyan volt!
2013. máj. 17. 13:43
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon csúcsos pocim van, hogy nem akarják elhinni, hogy kislány van benne.

Pedig két orvos szerint is lány... :)

35 hkm

2013. máj. 17. 13:57
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem először kerek hasam volt, lányom lett. Most hegyesebb a pocim, nem kerek, most is lány lesz.
2013. máj. 17. 14:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a pocak formájának a testalkathoz van köze leginkább.
2013. máj. 17. 14:46
 8/11 anonim ***** válasza:
A lányommal kerek pocim volt, a fiamnál hegyes. Most is hegyes, fiam lesz megint. Nekem bejött! :)
2013. máj. 17. 15:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem kerek a hasam és fiú lesz,a tesómnak is így volt.Nekem minden más bejött a babonákból,bár a nélkül is tudtam már az elején,hogy fiú lesz. :-)
2013. máj. 17. 18:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Két lànyom és egy fiam van, minddel egyforma volt a pocakom.
2013. máj. 18. 04:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!