Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyári szezon, fürdőruha,...

Nyári szezon, fürdőruha, testi változások? Ki hogyan kezeli?

Figyelt kérdés

Ti hogyan kezelitek a közelgő nyarat? Bátran levetkőztök fürdőrucira? Én az alakom változása miatt zavarban vagyok, mivel sajnos a csípőmön kirepedt a bőröm, plusz megjelent egy kis oldalháj is, plusz a combom és a fenekem is nagy lett a babóca óta... Tudom kicsinyes dolgok ezek, de érdekelne más hogyan birkózik ezzel meg.

Mivel sokan tesznek fel tippelős képeket, ezért gondolom nem gáz ha én is teszek. Nem fehérnemű, hanem fürdőruha amúgy mielőtt valaki beszólna. :) Tippelnétek is?

[link]

[link]

Érdekelne idegenek véleménye.

Köszönöm!

2013. máj. 30. 23:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Tippeléshez nem ertek, de szerintem nagyobb mint 18. Het, en legalábbis ott tartok masodik babóval de meg nem ilyen nagy a pocakom:-) szerintem 26-28 het?!

Nyugodtan vegyel fel fürdőrucit, bár a hőguta nem fog még kerülgetni:-D

Én nem vagyok ilyen csini,de fogok menni strandra, tankinit vettem, Anita márkájút, nagyon kényelmes, praktikus darab...fóleg mert mire az egyrészest lehalaszom magamról egy pisilésnél le megy a nap:-D és még a pocimat is védi:-)

2013. máj. 31. 09:23
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :) Én is gondolkozom egy csini tankinin vagy egy egybe részesen csak olyan drágák. :(

Amúgy érdekes, hogy mennyire szélsőségesek a tippek. A 25. hétben járok és kislány. :) Ja és első terhesség, a csíkok most jelentkeztek, eddig nem volt sehol. :(

Köszönöm a tippeket is! :)

2013. máj. 31. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!