Félidőtől nagyon alacsony lett a vérnyomásom! (90/55) Akivel előfordult, mit mondott neki az orvos?
Figyelt kérdés
Nekem azt javasolták,h igyak napi egy kv-t!Ami jó mert ha betartom, azt a kevés vizesedést is eltünteti.Csak néha egész nap csak kóválygok itthon,meg szédelgek!31 hetes babás!2009. okt. 6. 14:48
1/10 anonim válasza:
Esetleg koffein tabletta?Érdeklőd meg lehet-e beszéld meg az orvosoddal.Sok kitartást.Nekem magas volt,de most megint alacsony.
2/10 anonim válasza:
Nekem is ennyi, és én hiába iszok kávét.Nekem nem mondtak semmit, nem tudom lehet-e összefüggés, de azóta ilyen alacsony a vérnyomásom mióta a vasam is nagyon alacsony lett. A terhesség elejés 110 körül volt, most meg 80-90-között van.
3/10 anonim válasza:
A kávé a legjobb,azt ajánlom.Napi 1-2 nem árt!
4/10 A kérdező kommentje:
Lehet h van összefüggés a terhesség alatt a vassal,Nekem is 24. héttől alacsony a vasszintem,bár még normális!Viszont én mindig vashiányos voltam most meglepődtem, h a terhesség alatt jó!
És azt elfelejtettem, h a pulzusom meg 90 és 110 között van!
2009. okt. 6. 15:04
5/10 anonim válasza:
A pulzusod majdnem normális.90 a normális 110 a majdnem.Én 120-140-es pulzussal élek,bár én nem vagyok terhes.(Bocs várandós).
6/10 anonim válasza:
Mäkos vagy:o) Nekem käveval ennyi... Jobb hijän türök... märcsak 3 het...
7/10 anonim válasza:
Nekem is végig nagyon alacsony volt a vérnyomásom, vérképzőt szedtem és kávéztam. Sőt,a szülésznő vajúdás közben is hozott nekem egy kávét, annyira alacsony volt.A szoptatási tanácsadó javaslatára szülés óta is iszok napi 2-3 gyenge kávét, így 100 körüli a vérnyomásom, a babám pedig meg sem érzi!
8/10 anonim válasza:
terhességem elejétől kávéval 90-110/60-80 Hgmm.
Azt javasolta a védőnő, hogy ne hajolgassak, lassan üljek fel, szedjem a terhesvitamint, igyak sok folyadékot. Ezenkívül iszok naponta Vas+C-vitamin pezsgőtablettát is.
Hát nem sok dolog változott, most is alacsony. (Terhesség előtt 120-135/70-80 Hgmm volt).
Kitartás. Inkább ez, minthogy nagyon magas legyen.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
A környezetemben inkább magas a kismamiknak, így erről nem sokat hallottam még!Mégegyszer köszi
2009. okt. 7. 11:50
10/10 anonim válasza:
Nekem 70/50 és erre a doki azt mondta,hogy igyak sokat!Naponta iszom 1 kávét és sok folyadékot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!