Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az alacsony spermiumszámra ír...

Az alacsony spermiumszámra ír fel gyógyszert az orvos, vagy rögtön az inszeminációt javasolja?

Figyelt kérdés
A férjemnél alacsony spermiumszámot állapítottak meg és most el vagyok keseredve, hogy már természetes úton nem lehet babánk... Esetleg járt már valaki úgy, hogy ugyanez volt a baj és kapott rá a férj gyógyszert vagy valamilyen gyógyhatású készétményt? Van még remény, vagy semmi? Írjatok.
2008. aug. 27. 17:56
 1/9 anonim ***** válasza:

szia.nem a saját tapasztalatom mondom, de szeretnélek megnyugtatni.egy barátom járt igy,ő gyógyszert kapott,és minden rendbe jött.a főnőköm szintén igy járt, ő is gyógyszert kapott, és most kb 1 éves a picilánya.és egy ismerősöm férjének is alacsony volt.ő is kapott rá gyógyszert, de még mielött elkezdték volna szedni, a nő terhes lett.az a kevés is célba ért.szóval ne aggódj, szépen kezelhetők ezek a problémák.soha ne add fel.és ne keseredj el,jön majd az a babó

üdv.21 hetes kismama

2008. aug. 27. 18:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ és a megnyugtató szavakat.Kedves tőled.
2008. aug. 27. 18:27
 3/9 anonim ***** válasza:

szia.Én voltam, voltunk így.én sem voltam rendben, a férjem sem.ő kapott gyógyszereket, én 2 naponta vérvételre, uh-ra jártam 3 hónapon keresztül.Az inszem nem olyan egyszeű, nem ugranak neki egyből.Az idő, és sok pénz.Nekem 200.000 bánja, aztán aztmondta a doki, hogy meddő vagyok, nem lehet gyerek.Elkeseredtem.Aztán lássanak csodát, 2 hetem van hátra a szülésig.Ja és nem inszemmel sikerült, hanem spontán.A gyenge cuccossal is lehet gyereket csinálni.Én a helyedben nem bíznék annyira az inszemben, legalábbis nekünk nem sikerült.Rá pár hónapra meg simán.Lehet, hogy a férjem gyógyszerei miatt, lehet, hogy a nagy mértékű fogyásom miatt, de az is lehet, hogy csak azért, mert már nem akartam "lázasan" teherbeesni.Ahogy feladtam, JÖTT!Nem kell elkeseredni,biztos lehet baba, csak (hülyén hangzik) nem szabad annyira akarni.Egyébként nálad minden ok?tüszőérés, ilyesmi?

hamarosan 2 gyerkőc anyukája

2008. aug. 27. 18:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Nálam rendben van minden, na még a petevezeték átjárhatóságát nem nézték, de amúgy mindent rendben találtak, és most addig nem is foglalkoznak velem mig a férjemet "rendbe" nem teszik. Azért köszi a válaszod, és gratula a babához.Remélem nekünk is sikerül! :-)
2008. aug. 27. 18:56
 5/9 anonim ***** válasza:

[link]

Az egyik ismerősöméknél is ugyanez volt a probléma. Apuka elkezdte szedni ezt a kapszulát, és láss csodát, 2hónap után már nem jött meg a mensi. :) Remélem Nektek is segít!

2008. aug. 27. 19:29
 6/9 anonim ***** válasza:

A macát én is ajánlom! 3 hónapig kell szedni, napi 2-t a férjednek! Itt is írták már, hogy a spermaszám 10millióról 300 millióra emelkedett 3 hónap alatt!

Az én férjem is szedi, így mindig kíván és anyag is van bőven...;)

Nem lesz gond, szedje szorgalmasan!

2008. aug. 27. 20:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Megint én, előző: Ha a doki clostilbegyt-et írna fel a férjednek, akkor azt fogadjátok el, mert lehet, hogy használ, - valakinél igen, valakinél nem sajna. De a closti mellett is ugyanúgy szedje a macát. Mi az FLP-s Multi-Macát esszük. :)
2008. aug. 27. 21:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Köszi szépen!Closti-t én is ajánlom!Férjem is kapta, én is szedtem.Az elsőnél is, aki 2 év után sikerült,aztán inszem után is, mikor azt mondta meddő vagyok, visszamentem a régi dokimhoz, és felirattam vele.Most is 2 évig probiztunk, és most is összejött.

Csak még annyit, hogy amit kapott gyógyszert ezen kívül, attól idegbeteg volt.(Andriol Testocaps).Álltunk a boltban sorba, aztán egyik pill-ról a másikra belerúgott a fagyasztóba, hogy miért vannak ennyien.Ő nem is szedte végig, mert érezte, hogy nagyon feszült lesz tőle.Amúgy nem a mennyiségen, hanem a minőségen javítanak ezek a gyógyszerek.Inszemnél is a biológus turbózza fel a spermákat.Nekünk a 30 % életképesből csinált 89 %-at, de az sem sikerült.Úgyhogy Clostilbegyt-et a leendő kispapának!!!És még egyszer sok sikert!

2.válaszoló

2008. aug. 28. 07:47
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ!
2008. aug. 28. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!