5 hét 5 napos terhesség nem látszik, van remény vagy ennyi volt?
A 2. kisfiammal így kezdődött a terhesség.
6+0 napon semmi nem látszott!!! Görcsöltem és a dokinő felvilágosított a méhen kívüli terhesség tüneteiről és hogy mikor kell a kórházba rohannom egyből. De 2 nappal későbbre visszarendelt, akkor egy másik orvos rendelt. És minő véletlen ott látszott a petezsák a méhemben. 2 héttel később szívhang... Problémamentes terhességem volt, de 1-2 fura csavar mindig akadt, ami miatt aggódtam, persze ok nélkül.
+++++++++++++++++++
Hüvelyi UH óta pecsételek.Görcs semmi. Hát a holnapi hcg mérvadó lesz. Nagyon rossz ez a bizonytalanság:(
De remélem én is olyan szerencsés leszek mint ti!!!
De jó, bárcsak így lenne nálam is én már tök ideg vagyok!
Képzeljétek megnéztem a naptárat a neten ami kiszámolja hogy pontosan hány hetes és napos lehettem az Uh-on, és csak 4 hét és 6 napos voltam akkor! Ugyanis 35 napos a ciklusom és azt írja a május 10-i együttlétből jött össze, és tényleg voltunk együtt akkor. Jajj istenem bárcsak jóra fordulna minden!!!!
Vizsgálatra mentem a dokimhoz, mert nem volt rendszeres a ciklusom. Hol 35, hol 40 napra jött meg, hol meg 2 hónapig egyáltalán nem. Megvizsgált, nem mondott semmit, hasi UH, még mindig semmi. Hüvelyi UH-nál már hümmögött.
Annyit mondott, megvastagodott nyálkahártya, de nem állítja, hogy terhesség lesz a vége, lehet, hogy a hormonok szórakoznak velünk.
2 hét múlva kellett visszamennem.
Mint kiderült, kb 4 hetes terhesség volt már akkor, csak szinte semmi nem utalt rá.
2 héttel később már volt petezsák, rá egy hétre meg szívhang is. :)
Már 2 éves nagylány a drága! :)
Kitartás, szorítok neked nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!