Ugye nem deformáltam el a fejét?
Figyelt kérdés
19 hetes vagyok. Kicsit pihentem az előbb, és amikor hanyatt feküdtem, a baba nagyon aktívan mozogni kezdett, majd elnyugodott. Nézegettem tovább a pocimat, aztán próbaképpen megnyomtam az ujjbegyeimmel, ahol a legjobban kiállt, mire szegény hatalmasat rúgott (lent) és elmenekült onnan. Éreztem, kb. 3-4 centi átmérőjű kemény gömbölyű volt, amit megnyomtam, szerintem a feje. Remélem, nem nyomtam be neki, vagy valami?!2013. máj. 30. 14:58
1/10 anonim válasza:
ez komolyan kérdés? rég olvastam ekkora baromságot itt :D
3/10 A kérdező kommentje:
Komolyan kérdezem. Szabályosan éreztem a fejét (?), és tényleg nagyot bukfencezett, és elhúzódott onnan egészen le.
2013. máj. 30. 15:02
4/10 anonim válasza:
Szia!Ne aggódj,biztosan nem nyomtad meg a fejét :-)Általában a feneküket szokták kinyomni,vagy a hátukat domborítják,a fejüket nem nyomják előre :-)Egyébként meg gondold el,védi a magzatvíz őket,plusz a méhed, az izmok,a bőröd,kizárt,hogy ennyitől kárt tegyél benne.Ne aggódj!Boldog babavárást!!Egy szülésznő
5/10 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam, köszönöm szépen. Tényleg nagyon meglepődtem, mert olyan kis kemény gömb volt, nem hittem, hogy ennyire konkrétan érezni mindenen keresztül.
2013. máj. 30. 15:04
6/10 anonim válasza:
Nem tudom hogy milyen erősen nyomkodtad a pocid de szerintem a doki az uh erősebben nyomja a pocira a műszert.
7/10 anonim válasza:
Biztos nem a feje volt, azt nem tudja odanyomni. Könyöke, térde, talpa, feneke, háta, bármi lehetett, de a feje nem. :)
8/10 anonim válasza:
Elég erőssen megnyomhattad akkor a pocakod, amúgy nem biztos hogy a feje volt, lehet hogy a hátát nyomta ki egy ponton, vagy a popsiját.
9/10 anonim válasza:
nem tehetek róla, de nekem erről mindig az Aliens jut eszembe :)
10/10 anonim válasza:
az ujjbeggyel megnyomástól nem deformálhatod el, ott van ugye a hasfal, zsírréteg, méhfal, belső szervek, magzatvíz (utóbbi többek között épp erre szolgál, h tompítsa a zajokat és az e setleges "ütődést"), kizárt,h kárt tehettél volna benne. a "3-4 centi átmérőjű kemény gömbölyű" pedig tuti nem a feje, mert az sokkal nagyobb már 19 hetesen is, szerintem. én is arra tippelnék, h a popsija lehetett. amúgy az én babám se szerette nem hogy a nyomást (azt nem is szoktam), de a finom tapogatást sem. ilyenkor mindig "elment" onnan, amíg tudott (most már nincs annyi helye). az egy ujjal simogatást szereti, de a tapizást nem szívleli, az ultrahangfejre meg kimondottan haragszik és mindig megtámadja :). amúgy én olyan erősen sosem nyomkodom, mint a szonográfus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!