Mi a véleményetek erről a tesztről? Halványan, de pozitív? Szerintetek? Nézzétek meg az összes képet.
2013. máj. 30. 11:42
11/25 anonim 

válasza:

Ez nagyon negatív. Pár nap múlva tesztelj újra.
12/25 anonim 

válasza:

én látom halványan a 2. csíkot, 2 nap múlva reggeli pisiből tesztelj újra, szerintem az már szép erős lesz :)
13/25 anonim 

válasza:

Elsőre negatív, de ha nagyon kinézem a szemem, akkor mintha lenne ott egy halványka második csík.
14/25 anonim 

válasza:

Én mindegyik képen látom a halványka második csíkot. Igaz, hogy el kellett forgatni a laptopot, de láttam.
Örülünk a pozitív tesztnek vagy nem?
Mikor kéne megjönnie?
17/25 anonim 

válasza:

Én a második képen mintha látnék valamit, hogyha nagyon erőltetem a szemem, de a többi számomra egyértelműen negatív. Mondanám, hogy maradjunk negatívban, tesztelj pár nap múlva, hátha akkor egyértelműbb lesz.
18/25 anonim 

válasza:

Én nem látok 2 csíkot :/ Bárhogy is próbáltam nézni, 2 nap múlva ismételd meg, ha babás vagy erőssebb lesz a teszt.
Sok szerencsét.
19/25 Anita8401 

válasza:

Én látom a 2 csíkot gratulálok :)) .
3 fiús anyuka
20/25 anonim 

válasza:

Ugyanilyen volt az első tesztem...:-) sztem 2 nap múlva tesztelj újra...;-) 22 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!