Ti mennyit mozogtok? Mi a véleményetek?
Szerintem nem megbántani akart az anyósód csak az idősebbek régimódiak és őnáluk nem igen volt szokás lepihenni, hanem mentek kapálni a földekre meg ilyenek és elvárják minden terhes nőtől hogy ők is ezt tegyék az én mamám is ilyen :D simána kezembe adta a szódás rekeszt hogy menjek el neki a kocsmába szódáér :D
Jah megint 2. vagyok
Igen ez érdekes... Mármint, hogy mindenki jobban tud mindent, és a kismama nem örülhet a babájának teljes szívével, mert ilyen külső hatások érik, amiktől elszomorodik. Nekem is át kell állítanom az agyamat és csak a babámmal törődnöm, mert én is kapok megjegyzéseket, amik nem esnek jól. És magamra veszem és örlődöm miattuk napokig vagy akár hetekig. És lelkifurkám van, hogy nem szegény babucimra fordítom az energiám hanem a rossz gondolatokra, amikkel megbántottak...
Nekem is mondták, hogy ,mozogjak többet, és egyek kevesebb édességet, és sportoljak, de NORMÁLIS VAGYOK, hogy biciklizek (???) (mert épp ahhoz volt kedvem).... Saját családom a legnagyobb kritikus... Anyukám akárhányszor meglát, szóba jön a narancsbőr, meg h mennyit híztam már? Meg h egészségesen étkezzek... Stb. stb. Én is nehezen viselem ezeket... Nem tudom, hogyan lehetne ezeket ignorálni, mert nagyon szeretném 100%os felhőtlen boldogságban várni a kis kincsemet, és nem arra koncentrálni, h VELEM milyen "problémák" vannak... Én 10 kilót híztam 6. hónapra, és nem is gondoltam volna, hogy ennyit fogok, de megtörtént, most pedig mindenki ezen csámcsog (vagy csak én érzem így, mert túl érzékeny vagyok)... Most legyek lelki betege ennek? Nem szabad megbántódni mások beszólásain, én is ezzel küzdök. :) A picibabámra gondolok, neki odabent csak az a fontos, hogy nyugalomban legyen odabent és szeressük :) Nekem első babám lesz, így iszonyú kíváncsi vagyok már Rá :) Meg mindenre :) Próbálok a valóban fontos dolgokra koncentrálni :) Bocs, hogy ilyen hosszú lett :) Csak kitört belőlem...
Anyóssal ne foglalkozz!
Mozogj annyit amennyi jól esik!
Mi 3 napja ebbe e borongós időben ki se mentünk a lakásból, valahogy nem vitt rá a lélek is kicsit náthásak is vagyunk.
Amúgy 2X 2 órát vagyok kint a 21 hós lánnyal és akkor sokat szaladgálunk! :D
16+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!