Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lányok, másnál is így van ez?

Lányok, másnál is így van ez?

Figyelt kérdés
Most vagyok a 6. héten. Tervezett baba, nagyon vágytam már rá. Mikor megláttam a pozi tesztet, nagyon örültem, madarat lehetett volna velem fogatni. Most pedig tiszta depressziós vagyok, ingerlékeny, egyfolytában aludnék, idegesít a párom, éjszakánként félelem, szinte pánik jön rám. Úgy kell kényszeríteni magam, hogy nyugodjak már meg. Hogy fogom ezt végigcsinálni, ha már az elején ilyen gondolataim vannak? Kövezzetek meg, de nem értem magam. Idővel ez jobb lesz?
2013. máj. 29. 10:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Volt egy hasonló kérdésem, a pozitív tesztem után egy vagy kettő hétre:)

Teljesen normális ez a reakció! Ez idővel meg fog változni.

Nálam a 9-10.héten elmúlt, néha visszajött a 12.hétig, míg a genetikain meg nem láttam:)

Na ott indultak be az ösztönök:) vidámság, első kép keretbe rakása ágy mellé:)))

Én is meg voltam ijedve, a párommal is agresszívabb voltam, és sokat sírtam, nem mi tha nem örültem volna, csak olyan delpis lettem:)

Nyugi....:)

22+5hkm

2013. máj. 29. 10:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Teljesen normális és igen, jobb lesz. Nekem is ez volt. Aztán jött pár hónap nyugi és most kb. félidőben megint rámtört, hogy "most mi lesz, Jézus Mária, alkalmatlan vagyok, hogy félek, stb." Aztán elmúlt ez is. Gondolom első baba, ahogy nekem is. Ezért is vagy bizonytalan. Csak bíztatni tudlak, ahogy magamat is, hogy minden rendben lesz! A párod is, te is, és a kapcsolatotok is most egy hullámvasúton jár, vigyázzatok egymásra, próbáljatok megnyugodni, és nem túl sokat gondolkodni :))) érezz , élvezd a helyzetet és ne gondolkodj sokat! :)))
2013. máj. 29. 10:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanez volt, ne aggódj, vszinüleg hormonváltozás miatt vagy ilyen. Nekem ez kb 3-4 hónapig tartott aztán jobb lett. Boldog Babavárást! 37 hkm
2013. máj. 29. 10:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyosak vagytok. Már azt hittem én vagyok ilyen hülye, hogy nappal örülök, éjszaka meg pánik tör rám, hogy úristen, most mi lesz velem. Az is idegesít, hogy igen első baba, nem tudom mire számítsak. Nem tudom milyen érzés lesz majd a pocimban, nem fogok-e pánikolni, minden olyan ismeretlen. Abban reménykedem, hogy ma majd meglátom akkor jönnek az érzések pozitív irányba... Hjaj lányok, olyan ismeretlen minden mostantól kezdve:)
2013. máj. 29. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!