Lányok ti ezt hogy oldjátok meg? Másnál is így van?
Használj kisebbet.
Vagy várj pár percet a wc-n, amíg kifolyik a hüvelyedhez vér...
a tampon hüvelyszárazságot okoz.kinél kevésbé,kinél jobban.
legyen vizes az ujjad.mást nem tok tanácsolni
és ha már a mini se megy fel,hogy használjak kisebbet?
azt meg utálom ha sportolás közben érzem hogy a lábam között csúszkál a hülye betét...
mondjuk így is van sokszor hogy felrakok azt is mert nem bízok benne:S
Bár nem használtam még, mert nincs rá szükségem, de még régebben hallottam, hogy van ilyen segédeszköz is.
Megkerestem neked:
én csak akkor használtam régebben, mikor erősen véreztem.
manapság már nem erős a vérzésem.
használd csak alkalmanként szerintem.
1 nap 1x.
aztán ha letelt az 5-6 óra kb., betétet tegyél be.
Egyrészt a tampon hüvelyszárazságot okozhat, másrészt pedig, ha nem telt meg teljesen a tampon még kihúzni is nehezebb.
Ezért bonyolultabb dolog ez, mint a betét.Ki kell tapasztalni, hogy mekkora tampont kell használni, milyen időközönként kell cserélni.
Én kezdetben úgy csináltam, hogy ha elmentem valahová akkor tettem fel tampont (suli, rokonok stb.).Suliba ugye 7 órát nem bírok ki csere nélkül, meg nem is egészséges, ezért kezdetben úgy csináltam, hogy kivettem a tampont és betétet tettem be.
Most már tudom, hogy mikor milyen méretűt használjak és milyen időközönként cseréljem.
Az valóban segíthet, ha néhány percet vársz, hogy a vér elkezdjen kifolyni és akkor könnyebb lehet felhelyezni a tampont, de ha a minit is nehéz felhelyezni, akkor ne erőltesd!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!