Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lanyok! Van itt valaki aki...

Lanyok! Van itt valaki aki nehezen maszik meg lepcsoket es mindig liheg mire feler az emeletre? Es nehezen hajol?

Figyelt kérdés

Ez mar a terhesseg elejetol igy van.

26hkm

2013. máj. 28. 17:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én pedig még csak 13 hetes vok... mi lesz velem később??
2013. máj. 28. 17:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Amíg el voltam tiltva a mozgástól addig volt 14 hetesen kezdtem el újból mozogni és már nincsen gondom 29 hetes vagyok és remekül érzem magam a bőrömbe. Dolgozni járok nevelem a 2.5 éves lányomat és még mozgok is.
2013. máj. 28. 17:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2 hete kezdődött a dolog, most vagyok 28 hetes. :) Hajolni a 14. héttől kezdve nehezen megy, és napról napra nehezebb. Mostanság az is elég problémás, hogy manőverezzek, pl. kimásszak az ágyból. A védőnőm szerint ez így normális. Az elején a puffadás miatt nehéz a hajolgatás, aztán a növekvő pocaklakó miatt. Aztán a méh a 25.-26. héttől kezdve eléri azt a pontot, ahol már a tüdődet (és a gyomrodat :)) is nyomja, így innét jön a lihegés, mivel nem olyan az oxigénellátás, mint régen.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele lányok, de néha eljön belőlem a durcás gyerek, hogy nem úgy bírom a mászkálást, jövést-menést, mint annak előtte. :)

28 hkm

2013. máj. 28. 17:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Második válaszoló vagyok. Igen nálam is volt. De amióta mozgok azóta nem igazán vannak ilyen tüneteim. Ha nem vagyok indiszkrét ti mennyit híztatok?
2013. máj. 28. 17:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is így volt már kb. a 6. héttől. Most 27 hetes vagyok és nem lett rosszab, de jobb sem... kitartás! Ja és cipőt kötni, zoknit húzni kb 4 hete nem tudok :)
2013. máj. 28. 20:43
 6/8 anonim ***** válasza:
3. vagyok! A 28. hét végén járok +5-6 kg-nál.
2013. máj. 28. 20:53
 7/8 Kiki01 ***** válasza:
100%
A lépcső nekem is végig a gyengém volt az első terhességnél is, másodikon laktunk, jó sz@r volt végig. Most a másodikkal vagyok 8 hetes, katasztrófa megint. Igaz, most lent lakunk, csak a kéró 2 szintes, na az emeletre is mire felcipelem a nagyot, hát, le kell utána ülnöm pihenni:(
2013. máj. 29. 13:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Hat akkor nem vagyok egyedul. De majd elmulik mindannyiunknak.
2013. máj. 29. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!