Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29 hetesen 5 kilót felszedni...

29 hetesen 5 kilót felszedni nem túl kevés?

Figyelt kérdés

Leszögezném mindent eszek. Zöldséget husit túrót gyümölcsöket eszek java részt de van, hogy egy egy hamburger becsúszik és nyam nyam dolog is.

Ami viszont tényleg nincsen az az édes lötyik azt gyakorlatilag amióta babás vagyok nem iszok.

63kg-al kezdtem az első 3 hónapban lement 61.5 re a súlyom amit egész 20dik hétig tartottam is és most vagyok 65.4 reggel étkezések előtt.

Tornázok kismama tornát muszáj mert különben iszonyat vizesedik a lábam és székrekedésem lenne de nagyon nagyon.

Nem lesz baja a babámnak ha ennyire keveset híztam?

Ami még fontos még dolgozok is és ahol lakunk nincsen lift így sokat lépcsőzők is.

Akik keveset híztak a terhesség alatt azoknak mennyivel született a babájuk? Második terhességem.

2013. máj. 29. 07:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én a 33. hétben vagyok, 4 kilót híztam, a baba szépen fejlődik. Én nem idegeskedek emiatt.
2013. máj. 29. 07:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat elírtam 4 kg-ot szedtem fel. Nem tudok számolni. Akkor köszönöm, csak már a fülembe ültetik, hogy túl kevés jön rám. Nem diétázok csak odafigyelek magamra.
2013. máj. 29. 07:27
 3/9 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem baj...semmi baja nem lesz ettől...
2013. máj. 29. 07:46
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 22. héten vagyok, egy kilót nem híztam még, doki azt mondja, hogy amíg fejlődik rendesen a baba, nem baj!

2013. máj. 29. 07:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Én a 41. héten szültem és össz-vissz 7 kilót híztam (teljesen normál alkattal kezdtem a terhességet), a babám 3600 g lett, makk egészséges!
2013. máj. 29. 08:42
 6/9 anonim ***** válasza:
35. hètnèl tartok ès 6 kg-ot hìztam.Semmi baja a babàmnak szèpen fejlôdik ès jò nagy baba.
2013. máj. 29. 09:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Nyugi, én ennyit híztam a végéig. 3250-nel született a lányom. 4 éve a fiammal 20 kg-t (csokit zabáltam végig) ő meg 2690 g- mal. Semmi köze a baba súlyának ahhoz, hogy mennyit hízol.
2013. máj. 29. 10:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia 37 hetes vagyok 8 kg híztam de 1,5 hónapja egy grammot sem híztam pedig rendesen eszek és nem mozgok max ágytornázunk de ennyi és az orvosom szerint szépen nő a baba:) és úgy tippelik 3200-3400 grammal fog születni!ne izgulj ilyenen ! :) én nekem nem akart a baba egy időben nőni mert elég beteg voltam akkor 2 hetente jártam orvoshoz majd abba hagytam a munkát a betegség által és olyan tempóval összekapta magát ,hogy csak nah! Ha baj van a tested jelzi! Az én testem a betegséggel jelezte ,hogy elég a munkából mert így nem lesz jó és azóta csodálatos ismét a terhességem:) Boldog baba várást!
2013. máj. 29. 13:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát. Igen a nasik maradtak ki ennél a terhességemnél az étrendemből amit nem is bánok. Csak a védőnő is mondta, hogy kevés és na ná elkezd az ember agya ezen kattogni.
2013. máj. 29. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!