19 hetesen plusz 7kg-nál tartok, diétával megakadályozhatom további túl sok kg felszedését?
Az az igazság, hogy az állandó rosszullétek miatt megállás nélkül eszem, éjjel nappal. :( Csak akkor vagyok jobban, ha tele van a gyomrom, és elég sokat fel is szedtem.
Ha mostantól több almát, gyümölcsöt, dinnyét, felvágottat, tejet, sajtot, csirkemellet eszem, akkor elérhetem azt, hogy ne jöjjön rám 20kg?
Köszönöm a válaszokat
egyébként nyugodtan egyél mindent, amit szeretsz, csak keveset. Inkább naponta 4x 5x keveset.
meg szerintem, ha nem vagy fekvésre ítélve, akkor a kismama tornák, jógák nagyon jók tudnak lenni, később a baba-mama torna-programok is. nagyon jó más kismamák társaságában lenni és érzed,h teszel vmit magadért, a nőiességedért, hogy nagy pocakkal is szép lehetsz :)
köszi az uzsi ötletet, nagyon jónak találom, ma már répát ettem tízóraira. és nagyon jól esett. Nyírfa cukrom avn, de simát is kell ennem, mert cukorleesős vagyok sajnos.
tejet imádtam, napi egy litert megittam életemben, csak most nem iszom, mert néha rosszul vagyok a tejes dolgok után is. De tök mindegy, mert nem fogyasztom, mégis rosszul vagyok, szóval inkább fogyasztom majd.
Joghurt, túrót is nagyons szeretem, szóval nem lesz gond. :)
hát, femibionnal kezdtem, aztán most elevitet szedek. És mellette MagneB6-t is. És igen, folyamatosak a rosszulléteim.
Már kipróbáltam, hogy nem szedek vitamint. Vérképem renden, direkt emiatt csináltattam a múlt héten.
Azt hiszem, ilyen alkat vagyok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!