6 hetes terhesen 5 mm-es petezsákból még lehet baba?
Figyelt kérdés
Csak ennyit látott az orvos, azt mondta, hogy később foganhatott.
Szívesen hallanék saját, hasonló történetet.
2013. máj. 27. 11:59
11/15 A kérdező kommentje:
Az orvos azt mondta, hogy 3 hetes lehet, a mensi szerit akkor pontosan 6 hét+ 5 napos voltam.
Arra lennék még kíváncsi, hogy akinek az elején kisebb volt a baba, annak végig így maradt? És mikor indult meg a szülés?
2013. máj. 28. 09:44
12/15 anonim válasza:
Én még csak 14 hetes vagyok, úgyhogy csak az eddigi tapasztalataimról tudok beszámolni. Nekem eddig egyenletesen fejlődött, de mindig 4-5 nappal kisebb volt. Mivel ovulációs tesztet is használtunk ez nagyjából reális, később volt peteérésem. Amennyire én tudom, a későbbiekben ezt simán behozhatja, a szülés időpontján olyan sokat nem befolyásol.
13/15 A kérdező kommentje:
Most jutott eszembe, hogy leírom mi volt az orvosnál.
Múlt hét csütörtökön voltam nála, akkor mensi szerint 9+5 hetes voltam, az ultrahang szerint olyan 8 hetes lehet a pici, crl 14 mm volt és volt szívhang is.
Még egyszer köszönöm a bíztató szavakat!
2013. jún. 12. 17:43
14/15 anonim válasza:
Szupeeer!Gratulállok! :-)
első voltam
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :)
2013. jún. 16. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!