Volt vki úgy hogy 3. baba és 18. héten még semmi mozgást nem érez? Első, második babámat 16. héttől éreztem, most pedig semmi.
Figyelt kérdés
Most ráadásul a lepény is hátsó fali, (1.2. terhességemnél mellső fali volt) nem értem, baja lehet a babának?2013. máj. 26. 14:07
1/3 anonim válasza:
Nem hinném, hogy baja van.
Ez egy másik terhesség.
Én is azt hittem két terhesség után, hogy "már mindent tudok a terhességről" meg hogy "milyen vagyok én terhesen", és a harmadik teljesen más volt sok szempontból.
(Pedig 3 lány, szóval erre se lehet fogni)
2/3 A kérdező kommentje:
Hát az mondjuk biztos hogy tud újat mutatni minden terhesség...soha ennyi bajom meg aggódni valóm nem volt még...és most hozzá ez a nem mozgás, hát kikészít.:(
2013. máj. 26. 16:25
3/3 anonim válasza:
Nekem is így volt. Első kettőnél max.16hetesen éreztem, de most a 3-nál sokkal később. Amikor már normálisan lehetett 20hetes is. Na de azóta meg sem áll,folyamatosan mocorog. Türelem és nyugi.
36hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!