Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt vki úgy hogy 3. baba és...

Volt vki úgy hogy 3. baba és 18. héten még semmi mozgást nem érez? Első, második babámat 16. héttől éreztem, most pedig semmi.

Figyelt kérdés
Most ráadásul a lepény is hátsó fali, (1.2. terhességemnél mellső fali volt) nem értem, baja lehet a babának?
2013. máj. 26. 14:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy baja van.

Ez egy másik terhesség.

Én is azt hittem két terhesség után, hogy "már mindent tudok a terhességről" meg hogy "milyen vagyok én terhesen", és a harmadik teljesen más volt sok szempontból.

(Pedig 3 lány, szóval erre se lehet fogni)

2013. máj. 26. 15:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát az mondjuk biztos hogy tud újat mutatni minden terhesség...soha ennyi bajom meg aggódni valóm nem volt még...és most hozzá ez a nem mozgás, hát kikészít.:(
2013. máj. 26. 16:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is így volt. Első kettőnél max.16hetesen éreztem, de most a 3-nál sokkal később. Amikor már normálisan lehetett 20hetes is. Na de azóta meg sem áll,folyamatosan mocorog. Türelem és nyugi.

36hetes km.

2013. máj. 26. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!