Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez lehet jele annak, hogy nem...

Ez lehet jele annak, hogy nem sokára kibújik a baba?

Figyelt kérdés
37 hetes vagyok és párnapja nagyon durván elkezdtem joslózni és keményedni, reggelente arra kelek ,hogy kemény a hasam és görcsöl de 3 napja már úgy görcsöl reggel ,hogy egyből szaladok is a wcre mert megy a hasam.Igaz ilyenkor elég nehéz felkelni az ágyból a görcsök miatt de muszáj.:D Tisztítja már magát a szervezetem? tegnap már időt kellet nézni ,mert 2 órán belül 2er görcsöltem és 4 er keményedtem majd vettem be magnéziumot és utána már nem keményedtem és görcsöltem olyan sokszor.A derekam is egyre jobban fáj.napról napra erősebbek és hosszabbak a görcseim és keményedéseim.(pedig sokat pihenek) Ez lehet jele annak ,hogy hamarosan babázunk? Köszönöm a válaszokat!

2013. máj. 27. 10:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül.

Az orvosod nem mondta hogy most már ne szedj magnéziumot?

Betöltött 37-től nem szabad, sőt van olyan doki, aki szerint betöltött 36-tól.

Nem kell megakadályozni ezeket a méhösszehúzódásokat. Így készül a szervezeted a szülésre.

És hogy mikor lesz? Azt senki nem tudja, csak a babád...

Simán végigviheted.

Most léptél a legnehezebb szakaszba, innentől már nem túl kellemes, jön ilyen olyan nyilallás, keményedés és mindenféle (ami vagy jön vagy nem persze lehet hogy Neked szerencséd lesz!)

Kitartást és szép szülést!

3 gyerekes anyuka

2013. máj. 27. 10:31
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia ! Köszönöm a válaszod!

Nem nem mondta mert külföldön élek és itt kicsit másként működnek a dolgok. Sajnos nem olyan alaposak a dokik mint otthon!

De köszönöm ,hogy írtad akkor nem szedek magnéziumot! :)

Értem szóval lehet ez még csak a kezdet! Nem baj én ráérek nincs más dolgom csak várni mikor akar kibújni! Akkor megbarátkozok ezekkel az érzésekkel! További szép napot! :)

2013. máj. 27. 10:57
 3/3 Gabi86 ***** válasza:
én kérdeztem a dokimat erről a magnézium dologról és azt mondta szedjem csak nyugodtan.nem kell abbbahagyni.nekem is vannak jóslóim,keménedéseim,de a magnézium nem segít rajta.szerintem kérdezz erre rá a saját dokidtól.az a biztos.40hkm
2013. máj. 27. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!