Kismamák akik otthon vagytok mikor keltek? Főztök, takarítotok minden nap? Felkeltek reggelente a férjeteknek kaját csinálni? Hogy megy az alvás nektek?
Szia, gratulálok!
Hát én még egy hétig doldozok, aztán szabi, majd a táppénz, mert én is veszélyeztetett vagyok. Már alig várom, hogy otthon legyek, mert ez az egész napos ülő munka teljesen kikészít, nagyon nehezen bírom. Nekem sokkal jobb, ha állok, jövök-megyek, vagy ha keményedek, akkor fekszem - amit itt a munkahelyi fapados székben ugye nem lehet :(
De én nem leszek az a 11 óráig alvó, az biztos, hisz már van két gyerekem oviban, iskolában. Úgy tervezem, hogy amíg ők nincsenek itthon, addig megcsinálom a házimunkát, főzök szép kényelmesen, hogy mikor hazaérnek több időm legyen csak rájuk. Munka mellett mindez nagyon nehezen megy már, mert takarítani max hétvégén van időm, abba meg nagyon kipurcanok már, jobb lesz apránként több részletben.
Neked is azt ajánlom, még ha 1. gyermek is, hogy ne hagyd nagyon el magad, utána sokkal rosszabb lesz, főleg ha egy nem alvő bébit kapsz majd, bár kívánom ne így legyen, de akkor is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!