Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 4D-s ultrahangra ugyanúgy...

A 4D-s ultrahangra ugyanúgy előre be kell jelentkezni, mint a sima 2d-sre?

Figyelt kérdés
Nálunk a rendes uh-ra mindig 2 héttel előre kellett időpontot kérni.De vajon a 4d-sre is?Arra gondoltam, mivel ott azért kemény pénzeket elkérnek, csak nem kell heteket várni az időpontra.Köszönöm a segítségeteket!
2009. okt. 5. 11:56
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát nem tudom manapság, hogy van. Én másfél éve voltam ilyenen. És akkor két és fél hét utánra adtak időpontot.

2009. okt. 5. 11:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Azt mondanám erre hogy méginkább mint a 2d-re. Én is nehezen kaptam időpontot.
2009. okt. 5. 12:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, ugyanúgy előre be kell jelentkezni.
2009. okt. 5. 13:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Mi hétfőn felhívtuk, és még aznapra vagy csütörtökre már tudott is fogadni. Debrecenben.
2009. okt. 5. 14:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Kell időpontot kérni,én kedden kértem,péntekre kaptam,mert nekem megvolt melyik orvoshoz szertnék menni.Ez Székesfehérváron volt.Nagyon tudom ajánlani a 4D-t nem olcsó de az érzés valami csodálatos és amit látsz.Tudok javasolni esetleg ha érdekel.
2009. okt. 5. 16:10
 6/9 A kérdező kommentje:

Persze, hogy érdekel:)

Tudsz nekem egy árat mondani, meg hogy mi volt benne?

Köszike:)

2009. okt. 5. 16:51
 7/9 anonim ***** válasza:
10.000ft volt és egy dvd kaptam amin az egész ultrahang felvétel szerepelt,ami úgy kb negyed óra volt.Az ultrahangozást pedig egy nagy kivetítőn nézheted végig,mit csinál éppen a babád!Nagyon jó érzés.Van ahol drágább,én Székesfehérváron voltam a sziget utcában a Bácskai doktornál,a számuk:0620-2421035 hozzá érdemes menni,mert mindent elmond,bármit kérdezel normálisan válaszol,látszik hogy nem a pénzért csinálja.Ja és nem is rossz pasi mellesleg:)Bocsi hogy csak most írok de mi meg éppen a baba szobát csináljuk.Nem tudom hányadik hétben vagyén a 20. mentem,a 16.-ba akartam de annyira nem is bántam meg,mert ez alatt az idő alatt is csak nőtt és egyre többet látni belőle.Arról nem beszélve hogy a 4D kimutatja ha valami baj van,bár adja ég hogy ne legyen semmi,de én ezért is akartam legalább egyszer elmenni.remélem segítettem,érdemes valahogy kispórolni azt a pénzt!
2009. okt. 6. 13:42
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtál, mindenképpen felhívom:)Én a 18.hétben vagyok, igazából már most mennék ebben a pillanatban, de lehet, hogy egy-két hetet várok, hogy még többet lássak:)

Akkor a nemét is már biztosra mondta Neked is, ugye?Képet egyáltalán nem is lehet kérni?Ha lesz időd, írj:)

2009. okt. 6. 13:57
 9/9 anonim ***** válasza:
egyértelműen meg tudja mondani a nemét,nekünk kislányunk lesz,de ezt már a 18.héten megtudták mondani a nőgyógyászati ultrahangvizsgálaton.Képet nem kaptunk,de én is azt hittem kapunk azt is,hogy lehet-e kérni nem tudom,mert sajnos ahogy befejeztük az ultrahangot én otthagytama párom az orvossal amíg füzetett,mert én rohantam pisilni:)de amikor felhívod,ezt is megtudod kérdezni,hogy képet lehet-e kérni.Ha tudtam volna hogy alapból nem adnak én rákérdeztem volna,de mire én kész lettem a párom is,és mondta hogy csak a dvd-t kapta.Azóta már sokszor megnéztem.Még azt is határozottan látni hogy egyfolytában ásít!tehát tényleg nagyon jó!!!
2009. okt. 6. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!