Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi vasat szedjek 26 hetes...

Mennyi vasat szedjek 26 hetes terhesen?

Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 00:08
 1/6 anonim ***** válasza:
69%

Nekem napi 1tabletta neo-ferro forgamma-t ajánlott a doki.

[link]

Ebben van még 0,8mg folsav is.

A lényege,hogy gyomornedv ellenálló.

24hetes kismama

2013. máj. 27. 00:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Akkor kell szedni, ha rossz a vérképed.

Nyilván azért ajánlotta a doki, mert kevés a vasad.

Nekem is a NEo Ferro FOlgamma jött be, semmi más.

Figyelt, hogy nem leszel-e szorulásos tőle, és ha nem, vagy nem vészes, akkor szedd csak. Ártani biztos nem árt.

MOndjuk éhgyomorra nem célszerű, én evés közben vettem mindig be.

2013. máj. 27. 04:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, bocsánat, kicsit hajnal van, azt hittem első válaszadó válaszára, hogy Kérdező kommentje :S pedig a terhességi hét sem ugyanaz....

Szóval újra:

akkor kell vasat szedni, ha a doki mondja, és olyan adagolásban, ahogy mondja! :o)

második

2013. máj. 27. 04:15
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem is a neo-ferrot kellett szednem.De olyan erős székrekedést okozott,hogy az orvos tudtával 2 naponta,szedtem.
2013. máj. 27. 07:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is neo-ferro folgammát szedek, napi egy szemet, és szerencsére nekem nem okozott székrekedést (pontosabban a meglévőt nem rontotta, sőt, mintha kicsit jobb lenne)

31 hkm

2013. máj. 27. 08:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok...nekem napi 1x kéne szedjem,de székrekedést okoz... :( Így leget jobban járnék,ha csak 2naponta szedném. /mondjuk van hogy el is felejtem/
2013. máj. 27. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!