Begyulladt íny kezelése terhesen?
Nekem terhesség alatt nagyon vérzett az ínyem. Sőt egyszer olyan is volt, hogy csak úgy az utcán elkezdett folyni a vér az ínyemből. :/
Meridolt vettem a gyógyszertárban + szájvizet. Nem igazán használt. Utána a DM-ben vettem vmi fogkrémet, de ez sem használt... Aztán nem próbálkoztam, az eddigi fogkrémemet használtam és sima mentolos Colgate szájvizet, ezzel alaposan öblögettem, így legalább a vérzés elállt gyorsan.
SZülés után pár nappal viszont megszűnt ez a probléma, nem vérzett már egyik fogamnál sem.
Én Corsodyl-t használtam, nagyon jó volt, terhesen is lehet, sok fogorvos ajánlja kismamáknak. Recept nélkül kapható, hipermarketekben és drogériákban is. Külföldön nem tudom forgalmazzák-e?
Ez az:
Vegyél zsálya teat, és azzal öblögess. Nagyon jó!
Nekem fogmosástól helyrejött a fogíny-gyulladásom, én sem tudtam harapni. Muszáj kétszer egy nap mosnod.
Egy nap kétszer? Átlagosan 3-4-szer mosok naponta fogat.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!