Mikor kezdtetek el hízni, és mennyit?
Figyelt kérdés
Mennyiről indultatok,szülés után mennyi maradt meg?
16 hetes vagyok,de még semmit nem hiztam.
2013. máj. 26. 14:57
1/3 anonim válasza:
örülj neki hogy eddig nem hiztál még. Én most kezdem a 29-dik hetet és a ki indulosulyomhoz képest 2 kilot hiztam. Remélem nem fogok már csak 2-3 kilot hizni.
2/3 anonim válasza:
mind a kétszer az első 4hónapban fogytam 4 kilót utána jöttek fel a kilók!Elsőnél 15kilót (vizesedtem) híztam másodiknál 9et, szülés után pár hónappal lement mind.
3/3 anonim válasza:
Sziasztok! 1.-nél +34kg, ebből 20kg maradt meg, 2.-nál +32kg, ez szinte teljes egészében megmaradt, de utána edzés, fogyókúra, és lement. 3.-nál 16kg-ot fogytam terhesség alatt, majd a kórházban még 8kg lejött. Most 6.hónapban vagyok, eddig 6kg-ot fogytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!