9+5 hetes vagyok és még egy dekát sem hiztam. Igaz nem vagyok a hizékony fajta, nem tapadt rám azelőtt sem, csak nagyon nehezen. Gyomorfájásaim miatt (főleg estére) nem tudok soszor enni, csak 3-4x naponta.
Mikorra várható a hizás? nem vagyok sovány, de nem szeretnék elkeseredni.
Nekem a 18. héttől kezdtek kúszni a kilók felfelé. Előtte még fogytam is. Utána meg mint egy koca... borzasztó volt látni magam a tükörben :-(
2013. ápr. 3. 12:37
3/12 petera6 válasza:
Én a 15. hétben vagyok, de semmit nem híztam idáig. Igaz, nem is fogytam, de nem voltak rosszulléteim, így ez sem csoda. Hozzáteszem, nem vagyok sovány, a karácsonyi plusz pár kiló bizony rám ragadt, de kövér így sem vagyok (még) :)
2013. ápr. 3. 12:38
4/12 anonim válasza:
Én a 17. héttől kezdtem hízni. Addig 52 kg voltam, és 66 kg-mal mentem szülni.
2013. ápr. 3. 12:39
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) kicsit megnyugodtam.
2013. ápr. 3. 12:49
6/12 krisztivan válasza:
Én kb. 2kg híztam minden hónapban.1X volt(azt hiszem az 5.hónapban)hogy 6 kilóval voltam több.Még kérdezte is a védőnő,hogy hova tettem azt a plusz kilót mert nem látszik.A végére +18 kilóval voltam több.Viszont 14 lement a szüléssel.Nem törvényszerű,hogy rajtad marad.
2013. ápr. 3. 12:59
7/12 anonim válasza:
Szia.
Hát én az eleje óta kezdem el hízni,mivel én egyszer sem hánytam :/ A 23. hétre kereken 10 kilót híztam.Akkor diétára fogott a védőnőm,és onnantól kicsit vissza szorult hízásom.A 23.héttől a 34.hétig híztam 3és felet.Úgyhogy eddig az össz hízásom 13 és fél kiló.Hétfőn megyek újra tanácsadásra,majd meglátjuk,hogy most mennyi leszek :/
35+1 hkm
2013. ápr. 3. 13:09
8/12 anonim válasza:
14 hetes vagyok és egyetlen egy kilót híztam eddig. De az se látszik meg rajtam. (Vékony vagyok.) Majd talán ha a gyerkőc már nagyobb lesz odabent, akkor a mérleg is többet mutat majd. :)
2013. ápr. 3. 13:36
9/12 anonim válasza:
Szia! Én a betöltött 20. héttől kezdtem el hízni, amire nagyban rádobott a Karácsony, meg a vizesedés is :)
63 kg-ról kezdtem, és közel 20 (húsz) kilót híztam, de egyáltalán nem látszik rajtam. :)
38 hkm
2013. ápr. 3. 14:22
10/12 anonim válasza:
Úgy igazán a 30. hét után, addig szinte semmit. 33. héttől már vizesedek is, az is sokat számít.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!