Ez a ritmusa szerintetek születése után is megmarad?

Az én kisfiam állandóan mocorgott, különösen éjjel :))) Kint is sokat mozog, jár a keze-lába, de az éjszakát és a nappalt már a kezdetektől meg tudta különböztetni. Napközben mindig volt az elején is ébrenléti fázisa az etetések és az alvások között, éjjel viszont csak szopizni kelt fel, illetve, még csak mocorgott, mellre tettem, és fel sem ébredt szinte.
Szerintem nincs ebben nagy összefüggés, és sokat számít az is, hogy milyen körülményeket teremtünk. Én este már soha nem beszéltem hozzá hangosan, kezdetben is, amikor még éjjel is kellett pelenkát cserélni, csak annyi fényt gyújtottam, hogy éppen lássak, nem beszéltem közben hozzá. Nappal pedig ennek az ellenkezője volt, és így szépen meg is szokta a dolgokat. Most 4 hónapos, még nem alussza át az éjszakát, de 8-9 körül elalszik és reggel 6-7 között kelünk, éjszaka kb 1-2x megébred, de csak vissza kell altatni.
Boldog babavárást! :)

Az enyém pont a rossz pelda, rengeteget mocorgot, szinte egész nap nem volt csendes időszak. Megszületett, és 8 hónapos koráig fél óránál többet nem aludt egyhuzamban, ez főleg éjszaka volt így, nappal pedig egyaltalán nem aludt csak szopi után 10 perceket a karomban, egyébként üvöltött torka szakadtából...nagyon kemeny időszak volt, azt hittem megbolondulok...amint elkezdett acsorogni jelentősen javult, 11 hósan jart, akkortól lett nyugis időszak.. nemsokára két éves lesz, 9-7-ig alszik éjszaka, nappal 1-3ig, csacsog, imádnivaló vicces kiscsaj lett...az elejét túl kellett élni és kész:-) október végén jön a kistesó, remelem ő nyugis lesz:-) :-) :-) :-)
Hajrá.hajrá:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!