Ha egy terhessegi teszt 5 percig kiertekelheto, akkor?
Figyelt kérdés
Akkor 5 perc alatt, ha megjelenik a csik; pozitiv az eredmeny?
Akkor is, ha a 2. csik nem azonnal latszodik csak 2-3 perccel kesobb?
2013. máj. 24. 16:41
1/5 anonim válasza:
igen akkor is !!
nekem vagy egy óra után jelent meg halványan és nem tévedett :)))
persze 2 nap múlva leteszteltem, akkor már erősebben jelent meg ....
2/5 anonim válasza:
komolyan nem értem, h emberek, akik ilyen minimális szinten nem tudnak eligazodni a világban, hogy vállalhatnak gyereket és a vele járó teljes felelősséget? ha a teszt 5 percig kiértékelhető, akkor természetesen a 2-3 perc múlva kijövő második csík mérvadó és érvényes, hiszen időn belül jelentkezett. mi ebben a kérdéses számodra?
3/5 anonim válasza:
Igen, ha 5 percig értékelhető, akkor érdemes 5 perc után ránézni és értékelni a látottakat. Ha 10 perces, akkor 10 perc után. Lehet nézni közben is, de teljesen mindegy, hogy 1 -2 -3 perckor jelenik meg a második csík, a lényeg, hogy időn belül megtörtént. (Időn túl sem lett nekem soha pozitív tesztem... ami két csíkos lett, az a valóságot mutatta.)
4/5 anonim válasza:
Lepontoztátok a 2.at de igaza van és sajnálatos módon egyre több az ilyen ember....
5/5 anonim válasza:
4.: ezzel te is kihúztad a gyufát :)
az legyen a legnagyobb bajom, h itt lepontozgatnak. továbbra is tartom, h nem lennék a kérdező gyereke... :-D
a 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!