Baj ha több tünetem van mint kéne,5 hetesen?
Figyelt kérdés
elivleg 1nap és betöltöm az ötödik hetet, már van idöpontom a dokihoz két hét múlva megyek, a tesztek erös pozitívak, és már kb. egy hete fáj a mellem, még mindíg, a hasam is fájdogál bár ez alább hagyott kicsit...nem görcsöl, csak néha megfájdult mintha megakarna jönni, de már múlóban van, viszont a gyomrom nagoyn ég többször is, és tegnap este vettem be folsavat de most meg fáj a gyomrom töle...de amit kérdezni akartam hogy baj ha nekem már most sokat kell pisilni, fájnak a melleim,hamar leszek fáradt és gyomorégésem van? vagy ez valami bajra utal?2013. máj. 24. 10:54
1/4 anonim válasza:
Sajnos van, aki nehezebben viseli a koraterhességet.
Reménykedj, hogy nem lesz így sokáig.
Gyomorégésre igyál pár korty tejet, és ha van rá lehetőséged, pihenj.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsot, dajnos tejtermékeket nem tudok inni-enni mert érzékeny vagyok rá, és erös görcsös hasmenést csinál nálam:((
2013. máj. 24. 10:59
3/4 anonim válasza:
Nem hinném,hogy komolyabb baj lenne,sokan nagyon megszenvedik az első heteket,hónapokat.Sokfélék vagyunk,nekem semmilyen tünetem sem volt,a vége felé jött a gyomorégés.Ennyi. Ha az megnyugtat,menj kicsit hamarabb orvoshoz.Lehet,hogy még nem fog látszani sokminden,de beszéld meg vele,az nem jó ha idegeskedsz.
4/4 anonim válasza:
Nálam is elég korán jelentkeztek ugyanezek! Ne aggódj! Amíg erős görcseid és barnás folyásod nincs, addig minden oké! Csak nyugi és pihenj sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!